Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ (ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ) ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.


Το παράδειγμα της ΑΕΚ, η οποία υποβιβάστηκε στη Γ' Εθνική για να "καθαρίσει" από τα χρέη, αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες. Το... διπλό ταμπλό της Κέρκυρας.
Η... μετακόμιση του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος από την τέταρτη εθνική κατηγορία στην τρίτη, έκανε πιο εύκολη την
απόφαση της ΑΕΚ να επιλέξει τον υποβιβασμό της εκεί ώστε να "καθαρίσει" από τα χρέη. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Goal, η ''Ένωση'' δεν θα είναι μόνη ομάδα που θα επιλέξει τον συγκεκριμένο δρόμο.
Το σενάριο της διαγραφής των χρεών με την μετατροπή των ομάδων από ΠΑΕ σε ερασιτεχνική σωματεία μέσω του υποβιβασμού στην τρίτη εθνική κατηγορία είναι ελκυστικό. Ήδη μετά την ΑΕΚ, το ακολούθησε και η Κέρκυρα.


Μάλιστα στο νησί των Φαιάκων προχώρησαν σε παγκόσμια πρωτοτυπία καθώς θα αγωνίζονται και στην Β' και στην Γ' Εθνική. Ο ΑΟ Κέρκυρας, η ομάδα που έπεσε φέτος στην Football League μαζί με την ΑΕΚ, ακολούθησε το παράδειγμα της Ένωσης και θα αγωνιστεί στην Γ'.
Ταυτόχρονα  στην Football League θα είναι και η... Κέρκυρα που συγχωνεύτηκε με την καθαρή από χρέη Κασσιόπη, το χωριό που βρίσκεται στα βόρεια του νησιού και ανέβηκε φέτος στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα. Η ομάδα αυτή που θα προέλθει από τη συγχώνευση των δύο, δηλαδή από την αγορά του ΑΦΜ της Κασσιόπης, θα λέγεται Κέρκυρα και θα αγωνίζεται "καθαρή" από χρέη στη Football League.
Σειρά παίρνουν και άλλοι
ΑΕΚ και Κέρκυρα έκαναν την αρχή και ακολουθούν και άλλες χρεωμένες ΠΑΕ. Στην Λάρισα εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πέσει η ΑΕΛ στην Γ' Εθνική και να ξεκινήσει "πεντακάθαρη" την πορεία για την αναγέννησή της. Το ίδιο σενάριο εξετάζεται αυτή τη στιγμή και από άλλες δύο ομάδες της Football League, τον Πανσερραϊκό και την Καβάλα.
Είμαστε πλέον σε αναμονή για να δούμε πόσες ομάδες θα δηλωθούν στην Β' Εθνική. Το αρχικό πλάνο ήθελε να διεξαχθεί φέτος με 28 ομάδες, χωρισμένες σε δύο ομίλους. Ήδη όμως, ΑΕΚ και Κέρκυρα κούνησαν μαντήλι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...