Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΕΙΣΑΙ ΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΣ; ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ SMARTPHONE ΓΙΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ!




Πόσες φορές σας έχει πιάσει το κεφάλι σας, έχετε ζαλιστεί απότομα σε κάποια εκδήλωση και το έχετε αποδώσει στο κακό το μάτι; 




Η βασκανία είναι κάτι που δέχεται πως υπάρχει ακόμα και η εκκλησία, οπότε μην αισθάνεστε τύψεις που νομίζετε πως όλοι σας γλωσσοτρώνε επειδή έχετε το πιο όμορφο αγόρι ή φοράτε τα πιο στυλάτα ρούχα. Τουλάχιστον, τώρα δε θα χρειαστεί να ξαναπάρετε τη θεία σας να σας ξεματιάσει καθώς με ένα κλικ στο smartphone κινητό σας επικοινωνείτε κατευθείαν με τη γιαγιά Τριγώνα που είναι η διαδικτυακή σας ξεματιάστρα.



Η εφαρμογή αυτή που μας έκανε να χαμογελάσουμε με την ψυχή μας είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε στο κινητό σας. Κάθε φορά που θα νιώθετε ματιασμένοι θα τραβάτε μία φωτογραφία του εαυτού σας και σε λίγα δευτερόλεπτα θα εμφανίζεται η γιαγιά Τριγώνα με τη φωτογραφία σας που πάει να την ξεματιάσει. Στο τέλος και αφού σας ξεματιάσει σας λέει και πόσο τις εκατό ήταν το μάτιασμα, ενώ υπάρχουν συμβουλές για να αποφύγετε το κακό το μάτι και οδηγίες.

Μη φοβάστε τίποτα, η γιαγιά Τριγώνα είναι εδώ! 




ΠΗΓΗ...http://freepatentsgr.blogspot.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...