Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΩΝ 25 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;

Ποιοι θα εξαιρεθούν από το εισιτήριο των 25 ευρώ για είσοδο στα νοσοκομεία!
Μόνο οι ...έχοντες φαίνεται ότι θα πληρώνουν το εισιτήριο όχι των 5 αλλά των 25 ευρώ που θα εφαρμοσθεί από τις αρχές του νέου έτους για την είσοδο των ασθενών σε δημόσιο νοσοκομείο. Ποιοι θα εξαιρεθούν.

Δεν έφθαναν τα χαράτσια και η αύξηση της συμμετοχής στα φάρμακα με τις νέες ρυθμίσεις στα γενόσημα, έρχεται σε λίγους μήνες και το τσουχτερό εισιτήριο για την είσοδο των ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία. Από 5 ευρώ που είναι σήμερα, οι ασθενείς που θα προσέρχονται στο ΕΣΥ θα πρέπει να πληρώνουν 25 ευρώ. Πρόκειται για μια απαίτηση της τρόικας που όπως φαίνεται η κυβέρνηση αποφάσισε να υιοθετήσει για να ικανοποιήσει τους δανειστές μας.

Παρότι αρχικά η τρόικα είχε ζητήσει να επιβληθεί το εισιτήριο μόνο εάν δεν επαρκέσουν τα μέτρα για την περιστολή των δαπανών στα νοσοκομεία, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ευελπιστεί με την ενσωμάτωση του μέτρου στο σύστημα να εξασφαλίσει λίγα ακόμη κονδύλια από τις τσέπες των ασθενών.

Ωστόσο ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαίωσε χθες ότι από το τσουχτερό εισιτήριο θα εξαιρεθούν οι χαμηλόμισθοι αλλά και οι μη έχοντες που δε θα χρειάζεται να το καταβάλουν. Επίσης από το 25ευρω αναμένεται να τη γλιτώσουν οι χρονίως πάσχοντες που πρέπει να επισκέπτονται συχνά τα νοσηλευτικά ιδρύματα για τη θεραπεία τους αλλά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Επίσης οι ανασφάλιστοι και οι άνεργοι αναμένεται να εξαιρεθούν με βάση τις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...