Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Η ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ "2ου ΦΡΑΓΜΑ ΠΑΡΤΙ".

 Με τεράστια επιτυχία  τελείωσε το «2ο Φράγμα πάρτι»
που πραγματοποιήθηκε το διήμερο, που μας πέρασε και οι διοργανωτές δεν κρύβουν την απόλυτη ικανοποίησή τους, για την αγάπη του κόσμου και την υλική και ηθική συμπαράσταση, που εισέπραξαν από το σύνολο(σχεδόν) του χωριού.
Η χθεσινή τελευταία ημέρα τα είχε όλα. Παιχνίδια με το νερό, απολαυστικούς καφέδες, νοστιμότατα σάντουιτς, δροσερά κοκτέηλς και άφθονη μπύρα.
Καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας το φράγμα ήταν σχεδόν γεμάτο από κόσμο και μια συνεχής ροή επισκεπτών προϊδέαζε για το τι θα επακολουθήσει το βράδυ.
Και έτσι έγινε.
Κατά τις 21.00 την σκηνή κατέλαβαν ο Νίκος και η Σταυρούλα, το αγαπητό δίδυμο από τα Λυμένα κορδόνια και ταξίδεψαν τους επισκέπτες με τα όμορφα επιλεγμένα τραγούδια τους , σε καλοκαιρινά μονοπάτια.
Στη συνέχεια το τιμόνι του ταξιδιού ανέλαβε ο  Χρήστος Σαμσούρης, ο οποίος με το μαγικό του σαξόφωνο, δημιούργησε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, εισπράττοντας ζεστό χειροκρότημα από το πολυπληθές κοινό.
Κατά τα μεσάνυχτα τα φώτα χαμήλωσαν και σε ένα φαντασμαγορικό κλίμα, ανέλαβε ο DJ Pit .
Κατακόκκινοι πυρσοί έλουσαν με το φως τους όλο τον χώρο δημιουργώντας χρυσοκόκκινες ανταύγειες στα τρεχούμενα νερά και τα πανύψηλα πλατάνια, κάνοντάς σε να νομίζεις ότι βρίσκεσαι αλλού.
Στο τεράστιο βιντεοπίνακα προβάλλεται η ταινιούλα για την ομάδα του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ, που ο έμπειρος dj έφτιαξε για την ημέρα αυτή, και όλοι παρακολουθούν αποσβολωμένοι τις εικόνες να τρέχουν, θυμίζοντας καλές εποχές και ηρωικές.
Στη συνέχεια  ακολουθεί ένα καταιγιστικό πρόγραμμα, που ξεσήκωσε όλους στον χορό, ο οποίος κράτησε μέχρι το πρωί.
Εθελοντές και εθελόντριες, ποδοσφαιριστές της ομάδας, τρέχουν ο καθένας στη δουλειά, που του ανατέθηκε, και η άψογη οργάνωση εντυπωσιάζει τους πάντες.
Ο πρόεδρος της ομάδας με τον γενικό γραμματέα επιλύουν άμεσα τα τυχόν μικροπροβληματάκια, που παρουσιάζονται, και όλα κυλούν ομαλά, κατά το πρόγραμμα.
Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι τους, αποδεικνύουν ότι στο χωριό μας υπάρχει θέληση για ζωή, διασκέδαση και πολιτισμό.
Αποδεικνύεται επίσης η συνοχή της μικρής μας κοινωνίας και μας παραδειγματίζει για ενότητα και αρωγή.
Είμαστε σίγουροι ότι ο Νίκος-ο καθιερωτής του Φράγματος- κοίταζε από ψηλά όλο αυτό το τεράστιο πλήθος να διασκεδάζει, μεταξύ των οποίων και πολύ δικά του πρόσωπα και χαμογελούσε ευχαριστημένος.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
Δείτε μερικές φωτογραφικές στιγμές της βραδιάς, ενώ θα ακολουθήσουν αναρτήσεις με πλούσιο υλικό.












































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...