Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ 102 ΔΟΣΕΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ.

Με 50 ευρώ το μήνα τακτοποιούν τα κτίσματα τους οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων
Τακτοποιεί τους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων ο νέος νόμος του υπουργείου Περιβάλλοντος που ψηφίστηκε στη Βουλή. Με μόλις 50 ευρώ το μήνα και 102 δόσεις οι ιδιοκτήτες θα τακτοποιούν τα αυθαίρετα κτίσματα.

Ωστόσο σε περιπτώσεις μεγάλων αυθαιρεσιών, ή σε εντελώς παράνομα κτίσματα, ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιτύχει μόνο αναστολή κατεδάφισης για 30 χρόνια, ωστόσο του δίνεται η δυνατότητα να νομιμοποιήσει στη συνέχεια το κτίσμα υπό προϋποθέσεις.

Παράλληλα, προβλέπονται και εκπτώσεις στα πρόστιμα για τους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων που είναι άνεργοι ή ανήκουν σε άλλες ευπαθείς ομάδες. Συγκεκριμένα, υπάρχει έκπτωση 85% για άτομα με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω, 80% για άτομα με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω με ατομικό εισόδημα έως 18.000 ευρώ ή οικογενειακό έως 24.000 ευρώ, 80% για παλιννοστούντες ομογενείς και Έλληνες πολίτες μουσουλμάνους μονίμους κατοίκους Θράκης, 50% έκπτωση για τέκνα παλιννοστούντων, 70% έκπτωση για τρίτεκνους και μονογονεϊκές οικογένειες με ατομικό εισόδημα έως 25.000 ευρώ ή οικογενειακό εισόδημα έως 40.000 ευρώ και 30% έκπτωση για μακροχρόνια ανέργους. Επίσης, για τους πολύτεκνους, προβλέπεται έκπτωση 80% για την κύρια και 50% για τη δευτερεύουσα κατοικία.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...