Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Η AREA 51 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η Area 51 βρίσκεται στην Ελλάδα

Την ύπαρξη της Area 51 από τη δεκαετία του '50 επιβεβαιώνει έκθεση της CIA που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσιγκτον.

Η CIA αποκάλυψε ότι η Περιοχή 51 δε βρίσκεται στη Νεβάδα, όπως νόμιζαν όλοι, άλλα στην Ελλάδα και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας, αλλά οι Έλληνες πολιτικοί δεν το είχαν χαμπάρι γιατί είναι χάπατα και καταπίνουν ό,τι μαλακία τους πασάρουν οι Αμερικάνοι.

Όπως αποκαλύπτεται στην έκθεση, τα μυστηριώδη φώτα πάνω από την Περιοχή 51 είναι σήματα μορς που στέλνει ο Θεός στον Αντώνη Σαμαρά, ενώ οι "ιπτάμενοι δίσκοι" στην πραγματικότητα δεν είναι παρά αεροπλάνα που μας ψεκάζουν αγιασμό για να μη μας ματιάσουν οι κομμουνιστές και βγούμε εκτός τροχιάς ανάπτυξης.

Εκπρόσωπος της CIA παραδέχεται ότι η έκθεση έχει συνταχθεί από την εποχή που μας έσωζε το ΠΑΣΟΚ, ενώ δε δόθηκε στη δημοσιότητα ούτε πέρσυ που ήρθε η Νέα Δημοκρατία στα πράγματα για να μας σώσει από το ΠΑΣΟΚ, γιατί οι Αμερικάνοι περίμεναν πρώτα να εξαγοράσουν τον Αντώνη Σαμαρά, ώστε να τον έχουν του χεριού τους, αν κι αυτό δεν ήταν απαραίτητο, αφού είναι μεγάλος γλείφτης και φιλάει από μόνος του τις κατουρημένες ποδιές ολωνών.

Μάλιστα, σε κανένα σημείο από τις 400 σελίδες της έκθεσης δεν αναφέρεται τίποτα για τον εξωγήινο του Ρόζγουελ, ωστόσο αποκαλύπτεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι εκπρόσωπος του Θεού από το διάστημα που στάλθηκε στην Ελλάδα για να μας τιμωρήσει επειδή είμαστε ραγιάδες και τραβάει ο οργανισμός μας ακόμα περισσότερη φτώχεια, ανεργία κι αυτοκτονίες.

(H αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω - πάντα ήθελα να το πω αυτό.)





ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...