Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΙΧΝΗ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.


Ίχνη μεγαλόσωμης αρκούδας, εντόπισαν υλοτόμοι των Προμάχων κατά την διάρκεια της εργασίας τους στο βουνό, στην περιοχή "Παπράιντσα" και συγκεκριμένα στην τοποθεσία "Λουκ".
Τα ίχνη δείχνουν ότι το ζώο ακολουθούσε πορεία από το δάσος του Γαρεφείου, με προορισμό προς τα δυτικά, όπου είναι το δάσος των Προμάχων.
Μάλιστα οι υλοτόμοι, που παρατήρησαν τα μεγάλα ίχνη, μας δήλωσαν, ότι η αρκούδα πρέπει να πεινούσε, γιατί στο σημείο όπου έφαγαν την προηγούμενη ημέρα, και πέταξαν τα αποφάγια τους, πράγμα που συνηθίζουν για να τα φάνε τα διάφορα αγρίμια, υπήρχαν αρκετές πατημασιές, σημάδι ότι τα έφαγε .
Τα ίχνη του ζώου ήταν περίπου στο μέγεθος ανθρώπινου ποδιού, που καταδεικνύει ότι η αρκούδα είναι μεγάλη και μάλλον είναι μόνη της μιας και δεν παρατηρήθηκαν ίχνη από κάποιο ταίρι ή μικρά αρκουδάκια.
Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή σε όλους για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...