Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ.

Γερμανοί Πυρηνικοί Φονιαδες…
Οι Γερμανοί λένε στο εσωτερικό ότι είναι πράσινοι και ευαίσθητοι.

Δηλαδή φόρτωσαν όλη την Ευρώπη με τεχνολογία και Γερμανική νομοθεσία ΑΠΕ για να πληρώνουμε όλοι τις θέσεις εργασίας εκεί. Όλα αυτά γνωστά.

Τώρα οι πράσινοι Γερμανοί εξάγουν με μεγάλη ευαισθησία πυρηνική τεχνολογία σε άλλους!! χαχα Θεοί Ναζί.

Α.
Φάτε εσείς πυρηνικά και ψοφήστε -σε ατύχημα- φάτε πυρηνικά που τα σιχτιρίζω εσωτερικά, για για να έχω εγώ θέσεις εργασίας απ αυτά και πάρετε εσείς τον κίτρινο μουτζούρη. Εγώ έχω υψηλη τεχνολογία και εξαγωγή μαγκιά μου και πυρηνική τεχνολογία.
ΔΕ ΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΥΝ ΕΝΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ -έστω στα πολιτικά χαρτιά. Δηλαδή είναι κακή για τους ΓερμανοΝαζι και καλή για τους υπανθρώπους;

ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ. ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΠΕΙ : ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!!

Β.
Σε αποικίες FAILED STATE τύπου Ελλάδας.. Εξάγουν και Επιδοτούν τεχνολογία κ εταιρία Άνθρακα. Κάρβουνου !!! Για να κρατήσουν 1000 θέσεις εκεί και να εισάγουν το ρεύμα απ την αποικία.

Εδώ στο Αποτυχημένο Κράτος Αποικία ”Η Σκυφτή Ελλάς”,,, έφτιαξαν νόμους ΑΠΕ, φόρτωσαν κόστος ΑΠΕ ΔΕΗ εδώ και χροοοονια…και τώρα θέλουν και ΑΠΕ και αύξηση τιμολογίου ΔΕΗ 18%-έγινε υπέρ ΑΠΕ και μας χώνουν και κάρβουνο.

Once a Nazi Always a Nazi

Από τον Πόρτα – Πόρτα



ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...