Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΔΩΡΙΣΕ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!


1Απίστευτο περιστατικό σε νοσοκομείο του Τολέδο

Είναι από τα απίστευτα που απλά όταν συμβαίνουν δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους. Εφηβος δώρισε το νεφρό του στην αδερφή του με σκοπό να της γίνει μεταμόσχευση και το νοσοκομείο που είχε αναλάβει την επέμβαση το πέταξε... κατά λάθος στα σκουπίδια!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Τολέδο. Νοσοκόμα που εργαζόνταν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο παραδέχτηκε ότι πέταξε το υπό μεταμόσχευση νεφρό κατά λάθος. Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο 17χρονος Paul Fudacz αφού υπεβλήθη σε όλες τις ιατρικές εξετάσεις και ήταν συμβατός δότης αποφάσισε να δωρίσει το νεφρό του στην αδερφή του Sarah.

Ολα πήγαιναν κατ' ευχήν μέχρι τη στιγμή που το νοσοκομείο κατάλαβε ότι το νεφρό έλειπε.
Μάλιστα η 24χρονη Sarah είχε υποβληθεί ακόμα και σε νάρκωση.  Οι γιατροί αναγκάστηκαν να ξυπνήσουν την κοπέλα και να ενημερώσουν την οικογένεια ότι η επέμβαση θα αναβληθεί εξαιτίας απώλειας του οργάνου.

Τελικά το νοσοκομείο μετά το τραγικό λάθος αναγκάστηκε να βρει νεφρό από άλλο συμβατό δότη και να προχωρήσει στην επέμβαση. Η Sarah που έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια υπεβλήθη λίγες μέρες μετά σε πετυχημένη εγχείρηση.

Η οικογένεια μετά το σοκ μήνυσε το εν λόγω ιατρικό κέντρο για ανευθυνότητα. Το νοσοκομείο αν και αρχικά παραδέχτηκε ότι από αμέλεια «χάθηκε» το νεφρό στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι τελικά δεν έγινε και τίποτα από τη στιγμή που η κοπέλα είναι καλά και ο αδερφός της ούτως ή άλλως θα έχανε το νεφρό του!

1






ΠΗΓΗ...http://www.agioritikovima.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...