Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΤΕΙ-ΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Εισαγωγή σε ΑΕΙ -ΤΕΙ χωρίς... εξετάσεις
Τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις για την εισαγωγή αθλητών-υποψηφίων με σημαντικές αγωνιστικές διακρίσεις σε τμήματα των ΑΕΙ-ΤΕΙ χωρίς εξετάσεις ή με πριμοδότηση στη βαθμολογία τους, γνωστοποίησε χθες το υπουργείο Παιδείας.
Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, μπορούν να κάνουν χρήση των ευεργετικών διατάξεων όσοι υποψήφιοι έχουν πετύχει διακρίσεις από 8/10/2008 μέχρι και 31/8/2013 σε Ολυμπιακούς, Παγκόσμιους ή Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και από 1/0/2009 έως και 31/8/2013 σε λοιπούς αγώνες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Έθνος», μπορούν να εγγραφούν καθ΄ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων και χωρίς εξετάσεις σε ΤΕΦΦΑ ή σε οποιοδήποτε τμήμα ΑΕΙ της προτίμησής τους (εκτός στρατιωτικών, αστυνομικών σχολών και των ακαδημιών πυροσβεστικής και εμπορικού ναυτικού) υποψήφιοι που έχουν πετύχει μία από τις παρακάτω διακρίσεις:

-1η έως 6η θέση σε θερινούς ή χειμερινούς Ολυμπιακούς ή Παραολυμπιακούς αγώνες.

-1η έως 6η θέση σε Παγκόσμια Πρωταθήματα

-1η έως 3η θέση σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Επίτευξη ή ισοφάριση παγκόσμιων ή πανευρωπαϊκών επιδόσεων.

Ακόμη, αθλητές-υποψήφιοι που έχουν διακρίσει από 8/10/2008 μέχρι και 31/82013 θα εισάγονται στα ΤΕΦΑΑ έχοντας προσάυξηση στη βαθμολογία τους από 20% έως 40% και στα υπόλοιπα τμήματα των ΑΕΙ-ΤΕΙ προσάυξηση από 7% έως 20%.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...