Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ.


Του Zoetic 
Μεγαλώνοντας κατέληξα σε δυο σκληρές διαπιστώσεις.   Διαπίστωση Α,  όποιος βρίζει, βρίζει τον άλλον. Μιλάμε για απόσταγμα πείρας!
   Διαπίστωση Β, τα ζευγάρια ξεπουπουλιάζονται με μεγαλύτερη συχνότητα το καλοκαίρι.
   Με την διαπίστωση Α, δεν θα ασχοληθώ απόψε διότι νηστεύω. Όλο άσχετες δικαιολογίες επινοώ για να ξεφεύγω. 
  Τέλος πάντων. 
  Είναι νύχτα, σε περίπτωση που σε απασχολεί το πλαίσιο που με περιβάλλει. Είμαι σε ένα μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα. Ογδόντα ευρώ η βραδιά. Τζάμπα!
   Μετράω το μήκος του πέους μου χρησιμοποιώντας σαν μέτρο το τηλεκοντρόλ του κλιματιστικού για να περάσει η ώρα.
   Στο δεξί μου χέρι υπάρχει ένα ρεστοράν που μαζεύει μεσήλικες βαλκάνιους οι οποίοι τρώνε μπιφτέκια ακούγοντας το “Unforgettable” , ενώ πίσω δεξιά υπάρχει μια εκκλησία που  γιορτάζει κάτι και ο παπάς έχει βγάλει μικροφωνική.
   Ο ένας προσπαθεί να σκεπάσει τον άλλο.
  Μιλάμε για την επιτομή της επίδειξης ανυποχώρητου κύρους.   «Unforgettable, that's what you are…Εὐλόγει, ἡ ψυχή μου, τὸν Κύριον καί, πάντα τὰ ἐντός μου, τὸ ὄνομα τὸ ἅγιον αὐτοῦ…Unforgettable though near or far ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ!»
   DJ Αγαμέμνονας versus παπά Τζίμης, σημειώσατε Χ ημίχρονο, Χ τελικό.
     Βαλκανική ραψωδία.  Αν ήταν, εδώ δίπλα, ο Κουστουρίτσα θα έκανε θαύματα.
   Λοιπόν, διαπίστωση Β.
   Το καλοκαίρι, μανάρια και μανάρες, τα ζευγάρια μαλώνουν γιατί η ζέστη φέρνει στο φως τα μπούτια και τους κώλους των άλλων,  που συγκάλυπτε,  με πολλή λεπτότητα, το κρύο και αυτές είναι εικόνες που ούτε η έξυπνη σήτα μπορεί να εμποδίσει.
     Το  ξεγύμνωμα, αυτό, κάνει τους εραστές να αμφισβητούν τα πρωτεία του έτερου ήμισυ, σε κάθε επίπεδο, αν και αυτό που μας αφορά εδώ είναι το ερωτικό.
   Και να σου οι γκρίνιες, που ποτέ όμως δεν έχουν σαν ζητούμενο την αλήθεια της επιθυμίας για κάτι άλλο, μα συνήθως αφορούν το ποιος άφησε ανοιχτό το καπάκι του αντιπιτυριδικού σαμπουάν, ποιος έφαγε την τελευταία φέτα προσούτο, ποιος έκανε μπάφο και ξέχασε να ανάψει τον αποροφητήρα,  ποιος αφού σκότωσε το κουνούπι στο ταβάνι, με  την παντόφλα, δεν έβαλε σκάλα για να σκουπίσει τα αίματα!
   Τσου! Το σκοτεινό διακύβευμα είναι πάντα η επιθυμία για αυτό που δεν έχεις και κυκλοφορεί ξεβράκωτο πανάθεμά το. Παραδεχτείτε το ρε μασκαράδες!
   Αυτός είναι ο λόγος που από τους  ερωτικούς ύμνους,  τόσο ο Σεραφείμ,  όσο και η Σπυριδούλα το γύρισαν στα επικά μοιρολόγια και τους καυγάδες.
   Δεν είναι αυτός ο λόγος αλλά κάτι πιο βαθύ; Για πες. Δεν σε ακούω! Καλά, άστο, αν ήταν έτσι θα τσακωνόσασταν κάθε εποχή. Ο Zoetic  σας προτείνει υπεύθυνα να μην αντιστέκεστε στην επιθυμία. Μη συντηρείτε το ανικανοποίητο  που δηλητηριάζει τη σχέση σας. Αφεθείτε στον πειρασμό  όσο πιο άμεσα  αλλά και μυστικά  μπορείτε.
  Αν βέβαια το να ενδώσετε έχει συνέπειες πιο καταστροφικές και από τις προφητείες του Νοστράδαμου  τότε παίξτε αλλιώς το παιχνίδι. Σκεφτείτε πως ακόμα και το λαδωμένο με δείκτη προστασίας 0,5 γκομενάκι, έχει και αυτό ατέλειες όπως: πολύ μεγάλο πουλί, πολύ ψηλά πόδια, πολύ μεγάλη περιουσία, λίγο μυαλό.
   Ήμαρτον! Ή  ξαναέβαλε ο DJ  το Unforgettable  ή ο παπάς λάλησε και άρχισε τα μπλουζ!
  Λοιπόν, κλείνω πριν με ζαλίσει.
   Αλλάξτε ερμηνευτικό κώδικα για τα κακώς κείμενα του καλοκαιριού. Πίσω από κάθε καλοκαιρινή γκρίνια ελλοχεύει το βασικό ένστικτο μιας εκ’ νέου αποπλάνησης. Οι φωνές για τα ξεραμένα λίπη στο ταψί  δεν είναι παρά μια ακόμα αλληγορία.   Απαντήστε με ένα «στα μούτρα σου» ή «καθρεφτάκι», όχι ότι πιάνει αλλά έτσι σε καυγά να βρισκόμαστε. 



ΠΗΓΗ... www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...