Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ -- ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ


Γράφει ο Π.Α. Αναγνώστης των «Προμαχιώτικων Νέων»:

«Σκηνές άπειρου κάλλους, επικρατούν εδώ και τρεις (3) ημέρες στους κάδους απορριμμάτων στην περιφερειακή οδό του χωριού μας. Η κατάσταση με τα σκουπίδια είναι πλέον ανυπόφορη! Τα σχόλια δικά σας και των αναγνωστών σας.
 Σας παραθέτω τις φωτογραφίες και θα σας παρακαλούσα να τις ανεβάσετε.»




17 Αυγούστου 2013











19 Αυγούστου 2013









Αναγνώστης των «Π.Ν.» - Π.Α.

6 σχόλια :

an paratirisete ola einai mpoukalakia kai syskeyasies apo mpyres poy htan sto fragma

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΨΝ ΘΑΜΩΝΩΝ ΜΕ ΑΡΙΕΛ ΚΑΙ ΣΚΙΠ,ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΩΝΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΤΛ,ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΑΝ ΣΕΡΕΝΑΤΑ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 19 Αυγούστου 2013 - 11:39 μ.μ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΧΟΛΗ.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΟΝΟ......ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ, ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΕΡΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ..... ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΡΟΦΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.......ΕΛΕΙΨΗ ΚΑΔΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΝΕΚΕΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ....ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .......ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΜΠΙΝΟΥ.......ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΡΕΝΟ ΜΕ ΑΠΟ ΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΦΥΣΑΕΙ ΑΕΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΝΕ .....ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΠΤ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΚΟΜΗ.

esy 11:39 paratirises kala vlepo!!k nai ta skoypidia einai apo to party alla emeis den ta riksame etsi xyma ta valame se sakoyles skoypidion k ta valame stoys kadoys den ftaime emeis an den mazeuoyn ta skoypidia!!k kati teleutaio rwta na matheis poios evgale ta skoypidia apo toys kadoys axriste-h poy tha katigoriseis amesws emas!!!

κριμα γιατι αυτο το χαλι να υπαρχει ??

αντι να λεμε φταιει ο ενας η ο αλλος γιατι δεν οργανωνουμε μια ομαδα με τιτλο και θεμα καθαριζουμε το χωριο μας;καλυτερο και αποτελεσματικοτερο

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...