Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΕΙΑ.

ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΕΙΑ.

Η μόνη εκδοχή που θεωρώ πιθανή να γίνει πραγματικότητα και μάλιστα πολύ σύντομα (ήδη έχουμε διανύσει πάνω από το μισό δρόμο...) είναι εκείνη της κοινωνίας του idiocracy. ( Βλακοκρατεία )

Η ανθρωπότητα βαδίζει σταθερά στον ασφαλή προορισμό της. Εκείνον της κυριαρχίας των ηλίθιων και των πανηλίθιων.

Ναι πιστεύω πως οι άνθρωποι δεν θα κινδυνεύσουν γιατί δεν θα έχουν φαΐ να φάνε, δεν θα μπορούν να βρουν φάρμακα, δεν θα έχουν δουλειά.. θα κινδυνεύσουν γιατί πολύ απλά δεν θα έχουν την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ακόμα και τις πιο απλές λύσεις. ,

Το φαΐ, το νερό, οι τρόποι να επιβιώσει κάποιος, όλα τα απλά πράγματα που κάνει ακόμα και το πιο ανυποψίαστο πλασματάκι πάνω σ΄αυτό το ταλαίπωρο πλανήτη, θα είναι μπροστά στα μάτια μας, αλλά δεν θα υπάρχει κανένας ικανός ή λογικός να κατανοήσει σε τι ακριβώς χρησιμεύουν...

Υπάρχει σοβαρή περίπτωση στο μέλλον οι άνθρωποι π.χ. να τρώνε το πλαστικό και να πετάνε το περιεχόμενο και μετά να συνωστίζονται στα ιατρεία να δουν τι πείραξε το στομάχι τους και οι γιατροί να ψάχνουν να δουν ποιο συστατικό του πλαστικού κάνει κακό.... και να μην περνάει σε κανέναν από το μυαλό πως το φαγώσιμο ήταν μέσα στη συσκευασία κι όχι η συσκευασία η ίδια!

Ο πολιτισμός της βλακείας που ήδη είναι στο φόρτε του, θα τακτοποιήσει από μόνος του όλες τις σημερινές ανησυχίες μας. Το idiocracy έχει πιάσει το βασικό νόημα. Οι έξυπνοι άνθρωποι κάποια στιγμή δεν θα αναπαράγονται. Γιατί θα το θεωρούν απόλυτη παράνοια να κάνουν ένα παιδί μέσα σ΄αυτά τα σκατά. Θα αναπαράγονται όμως χωρίς σταματημό οι ανόητοι, οι άσχετοι, οι δεν μ΄ενδιαφέρει, δεν ξέρω, δεν απαντώ. Οπότε μοιραία σ΄ενα προσεχές μέλλον, ίσως πολύ πιο γρήγορα από ότι φανταζόμαστε, στις κοινωνίες πολύ απλά η ελίτ της οικονομίας, της πολιτικής, της επιστήμης κλπ θα είναι οι ηλίθιοι που θα εξουσιάζουν τους πανηλίθιους!






ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...