Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ.


«Στην έγκριση πρόσληψης δύο επικουρικών ιατρών για το Νοσοκομείο των Γιαννιτσών και δύο επικουρικών ιατρών για το Νοσοκομείο της Έδεσσας προχωρά το Υπουργείο»

Στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της σχετικά με την επίλυση των θεμάτων που αφορούν στα Νοσοκομεία του Νομού Πέλλας προχωρά σταδιακά η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Μετά την πρόσληψη ενός επικουρικού αναισθησιολόγου για το Νοσοκομείο των Γιαννιτσών, τον περασμένο Φεβρουάριο, πραγματοποιείται η πρόσληψη δυο επικουρικών ιατρών για το Νοσοκομείο των Γιαννιτσών, ειδικοτήτων Αναισθησιολογίας και Ακτινολογίας και αντίστοιχα δύο επικουρικών ιατρών για το Νοσοκομείο της Έδεσσας, ειδικοτήτων Γυναικολογικής – Μαιευτικής και Γενικής Χειρουργικής.
Ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης είχε τονίσει τόσο στην προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου όσο και τώρα στην παρούσα την ιδιαίτερη σημασία που έχει για τα Νοσοκομεία του Νομού μας η επαρκής στελέχωση από ιατρικό προσωπικό προκειμένου τα τμήματα να λειτουργούν σε πλήρη ανάπτυξη και με ασφάλεια.
Ο κ. Σταμενίτης τόνισε ότι: « Η υλοποίηση από τη σημερινή ηγεσία των δεσμεύσεων που είχαμε εξασφαλίσει από την προηγούμενη διοίκηση του Υπουργείου, φανερώνει ότι υπάρχει συνολικός σχεδιασμός αλλα και θέληση προκειμένου ένα – ένα να επιλυθούν τα προβλήματα που απασχολούντα Νοσοκομεία του Νομού μας. Η έγκριση των προσλήψεων τεσσάρων επικουρικών ιατρών είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Σαφώς υπάρχουν και μια σειρά από άλλα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας ώστε τα Νοσοκομεία μας να έχουν όλα τα προαπαιτούμενα για να εξυπηρετούν με ασφάλεια και ταχύτητα τους πολίτες του Νομού μας και όχι μόνο».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...