Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.


 Τελέστηκε πριν από λίγο ο αγιασμός του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ .
Στο κοινοτικό γυμναστήριο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ» ήταν όλοι εκεί για την επίσημη πρώτη της προετοιμασίας του συλλόγου για την νέα σεζόν.
Πριν τον αγιασμό ο πρόεδρος Αλέξης Νάνος ευχήθηκε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά και τόνισε ότι η διοίκηση θα είναι δίπλα σε όλους για οτιδήποτε τους απασχολεί.
Στη συνέχεια ο προπονητής κος Καρυπίδης ευχήθηκε καλή υγεία χωρίς τραυματισμούς και επισήμανε ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και έτσι θα πρέπει να το βλέπουν όλοι. Έμφαση έδωσε στο ότι θα πρέπει να υπάρχει φιλικό κλίμα μεταξύ όλων και στην αποφυγή γκρίνιας και καυγάδων.
Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Γεώργιος ο οποίος αφού ευλόγησε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες και αναφέρθηκε στο φαινόμενο της βωμολοχίας στα γήπεδα και προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές να συγκρατούν τα νεύρα τους και να μην βρίζουν τα Θεία, γιατί όπως τόνισε, ο αγιασμός είναι άχρηστος αν οι παίκτες βρίζουν.
Με το τέλος του αγιασμού ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση σε χαλαρό ρυθμό λόγω της ημέρας, με όλους τους ποδοσφαιριστές και με τις νέες μεταγραφές της ομάδας, ενώ η διοίκηση έχει ετοιμάσει έναν πλουσιότατο μπουφέ, που επιμελήθηκαν τα μέλη Γιάννης Χατζής, Βασίλης Δήμπαλας και Δημήτρης Μασλάρης,  για το τέλος.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.





























0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...