Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΟΙ GREGORIAN ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Οι GREGORIAN για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Οι GREGORIAN έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της περιοδεία τους, «Epic Chants World Tour 2013», η οποία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2013 και θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2014.
Με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και sold out παραστάσεις, οι GREGORIAN θα βρεθούν στο Ηρώδειο για να παρουσιάσουν και στο ελληνικό κοινό ένα φαντασμαγορικό σκηνικό υπερθέαμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Οι GREGORIAN δημιουργήθηκαν στη Βασιλική Μονή Εσκοριάλ στην Ισπανία από τον Frank Peterson.

Περιπλανώμενος στους μεσαιωνικούς διαδρόμους του μοναστηριού άκουγε ροκ μουσική στο walkman του και οι ήχοι της μοναστικής χορωδίας συγχωνεύονταν με τη μουσική που άκουγε! Ήταν μια εμπειρία που τον ενέπνευσε να αρχίσει να πειραματίζεται με την ιδέα του συνδυασμού ροκ μουσικής με τους ήχους του Γρηγοριανού μέλους. Το πείραμα αυτό έγινε πραγματικότητα το 1990, με το παγκόσμιο ηλεκτρονικό φαινόμενο Enigma, με συν-δημιουργούς τον Frank και τον Michael Cretu.

Το συγκρότημα έχει ερμηνεύσει συνθέσεις και επιτυχίες πολλών σημαντικών συγκροτημάτων μεταξύ των οποίων: Metallica, Guns N’ Roses, Iron Maiden, Led Zeppelin, U2, Abba, Doors, Pink Floyd, REM, Scorpions, αλλά και καλλιτεχνών, όπως: David Bowie, Madonna, Paul McCartney, Robbie Williams, Celine Dion, Elton John, Bon Jovi, John Lennon, Sting, Kylie Minogue, Joni Mitchell, Annie Lennox, Lenny Kravitz.

26/9 - Ηρώδειο

Ώρα έναρξης: 21.00. Τιμές εισιτηρίων: 22, 35, 45, 55, 68 ευρώ, 15 ευρώ φοιτητικό/ανέργων

Τηλεφωνική αγορά: 210 7234567

Κρατήσεις – πληροφορίες:

ΕΛΒΑ τηλ.: 210 6728080


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...