Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ WI-FI ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.

Ετσι θα ήταν το Wi-Fi αν μπορούσαμε να το δούμε!Μια ενδιαφέρουσα γραφική απεικόνιση έκανε ο Nickolay Lamm σε συνεργασία με την αστροβιολόγο M. Browning Vogel με σκοπό να ρίξει λίγο φως στο  πως θα έμοιαζε το Wi-Fi αν μπορούσαμε να το δούμε!
Οι απεικονίσεις προσδιορίζουν το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα του σήματος του Wi-Fi το οποίο αποτυπώνει το κάθε κανάλι. Η έκταση κάθε Wi-Fi πεδίου, ανάλογα με το είδος του εξοπλισμού, μπορεί να φτάνει τα 20-30 μέτρα και τα πεδία είναι είτε σφαιρικά, είτε ελλειψοειδή.

«Αισθάνομαι ότι αν μπορούσαμε να δούμε το Wi-Fi θα εκτιμούσαμε λίγο παραπάνω την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε καθημερινά», λέει ο Lamm και συμπληρώνει: «Πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε την τεχνολογία χωρίς να εκτιμάμε την πολυπλοκότητα πίσω από κάποια εργασία ή δυνατότητα».

Με πολλά χρώματα στον ορίζοντα που προσδιορίζουν την κίνηση του σήματος, ο καλλιτέχνης παρουσιάζει τον μαγικό και πολύχρωμο κόσμο του Wi-Fi όπως αυτό τρέχει ολόγυρά μας.
Ετσι θα ήταν το Wi-Fi αν μπορούσαμε να το δούμε!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...