Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ-ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 0-3 (Φιλικό).

 Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, που έγινε στο Γαρέφι, ο τοπικός Ηρακλής ηττήθηκε από τον ΑΣ.Πρόμαχοι με σκορ 0-3.
Ο Ηρακλής ξεκίνησε το ημίχρονο με πολλές ελλείψεις, με αποτέλεσμα να υστερεί έναντι των Προμάχων παρασάγγας.
Στο δεύτερο ημίχρονο καλύφθηκαν τα κενά , με τον ερχομό αρκετών παικτών του και η απόδοσή του ανέβηκε αισθητά και έχασε αρκετές σπουδαίες ευκαιρίες.
Η ομάδα των Προμάχων, σαφώς ανώτερη, έδειξε θετικά στοιχεία και ο προπονητής Κ.Καρυπίδης, δοκίμασε διάφορα σχήματα και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.
Για την ιστορία να αναφέρουμε , ότι το 0-1 έκανε ο Τάκης Καραμήτσος, όταν δέχτηκε μπαλιά ακριβείας από τον Δ.Ρατσίτσκα και με δυνατό σουτ κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα Α.Αμπάρη.
Το 0-2 σημείωσε ο Χρήστος Καλογιάννης με χτύπημα πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Αμπάρης και στην επιστροφή της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα.
Το 0-3 έγραψε ο Γιάννης Προίκος (Φουρτού), όταν μετά από λάθος της άμυνας του Ηρακλή, έγινε κάτοχος της μπάλας και με αριστουργηματικό τρόπο τίναξε τα δίχτυα κλείνοντας το τελικό σκορ.























0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...