Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ-ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ 1-1

 Βαθμούς, γκολ και από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν ο ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ και η ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ στο γήπεδο του Λυκοστόμου, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.
Οι δυο ομάδες εμφανίστηκαν σε καλή αγωνιστική κατάσταση αν και η προετοιμασία τους δεν έχει ολοκληρωθεί.
Στην αρχή του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Σωτήρη Νάνου που «έφυγε» πριν λίγο καιρό από κοντά μας.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στο μεγαλύτερο μέρος στην ομάδα των Προμάχων, που μπήκαν δυνατά και αποφασιστικά, έχοντας την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του 45λέπτου.
Αξιόλογες ευκαιρίες έχασαν οι γηπεδούχοι Πρόμαχοι στο 3΄ με τον Νάνο, όταν η σέντρα-σουτ που επιχείρησε, κατέληξε λίγο άουτ.
Στο 9’ ο ίδιος παίκτης πιάνει κεφαλιά μετά από σέντρα του Καραδοσίδη, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
Το 1-0 σημείωσε ο Νάνος στο 10’ όταν έκλεψε τη μπάλα από αντίπαλο στο κέντρο του γηπέδου και κάνοντας μια επέλαση, εκτέλεσε τον Μπελητάση που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Στο 20’ ο Άτζος για τους γηπεδούχους κάνει ατομική ενέργεια  και ανατρέπεται στην περιοχή της Ένωσης. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι, αλλά  ο διαιτητής Κεσίσιγλου δεν έδειξε τίποτα.
Η Ένωση προσπάθησε να αντιδράσει στο 32’ όταν ο Πέτσος έκανε ένα τεχνικό σουτ-πλασέ, αλλά ο Α.Νάνος απέκρουσε σταθερά.
Από το 35’ και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές επιζητώντας την ισοφάριση, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων ήταν σταθερή και κράτησε την εστία της ανέπαφη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση μπήκε αποφασιστικά και με θέληση για την επίτευξη γκολ και τα κατάφερε στο 50’ με τον Φουντουκίδη, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα μετά από λάθος της άμυνας και πλάσαρε τον Νάνο.
Οι Πρόμαχοι προσπάθησαν σπασμωδικά και με ατομικές ενέργειες να αντιδράσουν, αλλά φάνηκε η έλλειψη δυνάμεων των ποδοσφαιριστών, και δεν τα κατάφεραν.
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στην Ένωση που είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί, σημειώνοντας ένα δεύτερο γκολ.
Στο 55’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού της Ένωσης.
Ευκαιρίες χάθηκαν στο 62’ από τον Νάνο , στο 68’ από τον Αμπάρη για τους Προμάχους, ενώ 85’ ο Φουντουκίδης από στημένη φάση σουτάρει λίγο άουτ για την Ένωση.
Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι, έχοντας περισσότερες δυνάμεις, πίεσαν για να πάρουν το «διπλό» αλλά οι έμπειροι αμυντικοί των Προμάχων απέκρουαν, κρατώντας ανέπαφη την εστία τους.
Από τους Προμάχους διακρίθηκαν οι Καραδοσίδης, Φάφκας, Καλογιάννης, Σαμσούρης και Άτζος, ενώ από την Ένωση ξεχώρισαν οι Φουντουκίδης,Δούδης, Λαζαρίδης και Πέτσος.

Σχετικά καλή η διαιτησία του κυρίου Κεσίσογλου (Τσαλγίνης-Βλαδίκας) ενώ ελέγχεται για τις δυο αμφισβητούμενες φάσεις που οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι.

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Α. Νάνος (Γ.Χατζής)
Γ.Νάνος
Ι.Μούγιος
Δ.Άτζος
Γ.Αμπάρης
Δ.Νάνος
Χ.Καλογιάννης (Λεμονίδης)
Δ.Σέλκος (Τ.Καραμήτσος)
Καραδοσίδης
Λ.Φάφκας
Σ.Σαμσούρης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Κ.Καρυπίδης

ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ
Π.Μπελητάσης
Χ.Σαρακινλής
Γ.Λαζαρίδης
 Δ.Δούδης
Λ.Φουντουκίδης (Β.Μπελητάσης)
Γ.Γρηγοριάδης
Θ.Μοσχάκης
Ι.Πέτσος (Ρ.Ταγκίδης)
Α.Ιωάννου (Μπέλιος)
Χ.Μυλωνάς
Γ.Χατζηγρηγορίου

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Γ.Κορέλλας































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...