Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2013 ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.


Χρώμα από αλησμόνητες πατρίδες έδωσε με την εμφάνισή της στο «Πολιτιστικό αντάμωμα 2013» των Προμάχων
 η ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.
Πανύψηλα όμορφα αγόρια και κορίτσια κατάφεραν με την άψογη ομολογουμένως εμφάνισή τους, να συγκινήσουν πολλούς από τους παρευρισκόμενους και να δώσουν μια άλλη διάσταση στο διήμερο φεστιβάλ.
Πατώντας αυστηρά στα σωστά βήματα των χορών, δίχως υπερβολές, αλλά με ένα πάθος και μια ευδιάκριτη λάμψη στα μάτια τους, τα παιδιά της λέσχης, σκόρπισαν ενθουσιασμό και αναπόληση στο παρελθόν.
Απόδειξαν με την εμφάνιση στους Προμάχους, αλλά και με παλιότερες συνεργασίες τους με τον σύλλογο του χωριού, την αγαστή συνύπαρξη όχι μόνο στα πολιτιστικά, αλλά και γενικά στην όλη κοινωνική ζωή των ντόπιων και των προσφύγων , μιας και τους ενώνει όλους, η κοινή αγάπη στην ιδέα, που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

Συγχαρητήρια!




















2 σχόλια :

ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΦΩΤΟ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΑ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΝΗΜΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...