Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 26η ΓΕΩΡΓΙΚΗ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΛΛΑΣ.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παραβρέθηκε χθες Κυριακή, 1 /9 στην τελετή λήξης της 26ης Γεωργικής - Βιοτεχνικής Έκθεσης Πέλλας στην Κρύα Βρύση. Ο κ. Θεοδωρίδης έμεινε για αρκετή ώρα στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, όπου συνομίλησε με πολίτες, υποδέχθηκε τους επισκέπτες του εκθεσιακού περιπτέρου και συζήτησε μαζί τους. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν στους επισκέπτες τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα, όλων των ειδών, τα γευστικά εδέσματα και το εκλεκτά κρασιά. Όλα αγαθά υψηλής διατροφικής αξίας και ευεξίας της Πελλαίας Γης.  

Επιπλέον ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης τίμησε για την προσφορά τους στην οργάνωση του περιπτέρου και όχι μόνο, τα στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας, κ. Καφετζή Κωνσταντίνο, κα. Μπασινά Νικολέτα και κα. Καλαϊτζίδου Αικατερίνη. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες τους από ανάλογες εκθέσεις στην παρουσίαση των προϊόντων της Πέλλας λειτούργησε πολύ θετικά και προσέλκυσε τους επισκέπτες της έκθεσης. 
Τέλος, ο κ. Θεοδωρίδης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις της Π.Ε. Πέλλας που προσέφεραν τα προϊόντα τους για τις ανάγκες του περιπτέρου. Με τον τρόπο αυτό αναδείχθηκε η πλούσια αγροτική παραγωγική βάση της Πέλλας, η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα των ανθρώπων.

Σε σύντομη δήλωσή του ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία μας στην 26η Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση στην Κρύα Βρύση. Όλοι οι συντελεστές ανταποκρίθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό και «πέρασαν το μήνυμα» ότι ο πρωτογενής τομέας σε συνδυασμό με τον πολιτισμό και τον τουρισμό αποτελούν τις βάσεις αναθέρμανσης της τοπικής οικονομίας και κατ’ επέκταση της κοινωνίας μας. Συγχαρητήρια σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις επιχειρήσεις για την προσφορά των προϊόντων τους. Έχει καλλιεργηθεί μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και τους πολίτες και αυτό είναι πολύ θετικό. Εύχομαι και σε ανάλογες συμμετοχές και μελλοντικά».

Μετά την παρουσία του στο περίπτερο της Π.Κ.Μ. – Π.Ε. Πέλλας ο κ. Θεοδωρίδης παρακολούθησε την αγροτική ημερίδα σε συνεργασία με τη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η οποία πραγματοποιήθηκε στο χώρο της έκθεσης και σήμανε τη λήξη της 26ης Γεωργική Βιοτεχνικής Έκθεσης Πέλλας. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...