Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ 6 ΣΤΑΔΙΑ ΑΥΤΟΕΞΕΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ.

masto
1.Σταθείτε μπροστά από έναν καθρέφτη χωρίς ρουχισμό. Να είστε βέβαιη ότι είστε σε μια καλά φωτισμένη περιοχή και ότι μπορείτε να δείτε καθαρά ολόκληρη την περιοχή του στήθους σας.
2. Επιθεωρήστε οπτικά το στήθος σας με τα χέρια σας τοποθετημένα στις πλευρές σας. Παρατηρείστε το μαστό σας για αλλαγές όπως : το περίγραμμα των μαστών, ασυνήθιστη διόγκωση, παραμόρφωση του δέρματος, ή αλλαγές στο σχήμα της θηλής.
3. Σηκώστε και τα δύο χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας. Ξανά, κοιτάξτε για τυχόν αλλαγές στο περίγραμμα του μαστού, οίδημα, παραμόρφωση του δέρματος, ή αλλαγές στο σχήμα της θηλής. Φέρτε τα χέρια σας κάτω και πιέστε τις παλάμες σας σταθερά στους γοφούς σας ώστε να λυγίσουν οι μυς στο στήθος σας. Ψάξτε για κάθε πτύχωση, ή άλλες ασυνήθιστες αλλαγές στην εμφάνιση του στήθους σας.
4. Σηκώστε το δεξί σας χέρι πάνω από το κεφάλι σας και χρησιμοποιήστε το αριστερό σας χέρι για να εξετάσετε το δεξί σας στήθος. Χρησιμοποιήστε τις άκρες των δακτύλων σας ώστε να μπορέσετε να αισθανθείτε ολόκληρη την περιοχή του στήθους με κυκλικές κινήσεις. Μετά ελέγχετε τον άλλο μαστό.
5. Ξαπλώστε ανάσκελα με ένα μαξιλάρι ή πετσέτα κάτω από το δεξί σας ώμο. Ακουμπήστε το δεξί σας χέρι πίσω από το κεφάλι σας και το αριστερό χέρι σας να ψηλαφά ήπια ολόκληρη την περιοχή του στήθους με μικρές κυκλικές κινήσεις. Πιέστε τη θηλή σας απαλά με το αριστερό σας χέρι. Ελέγξτε για τυχόν έκκριση ή εξογκώματα στη θηλή. Επαναλάβετε την εξέταση στο αριστερό στήθος.
6. Αναφέρετε τη οποιαδήποτε αλλαγή που θα δείτε στο μαστό σας στο γιατρό σας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...