Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ.

Την προσεχή Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013, σε ολόκληρη τη χώρα, θα εορταστεί η Ημέρα μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών. Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας καλεί τις τοπικές αρχές, τους εκπροσώπους των κοινωνικών, αναπτυξιακών και παραγωγικών φορέων και όλους τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Έδεσσας, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και περιλαμβάνουν:

Α) Δοξολογία στις 10.00 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ και εκφώνηση ομιλίας από την Περιφερειακή Σύμβουλο κα. Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη.


Β) Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο της πόλης, στις 10.30 π.μ. από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και όποιο άλλο νομικό πρόσωπο επιθυμεί να τιμήσει την εκδήλωση (μετά από ενημέρωση στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων, τηλ. 2381-3-51205). 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...