Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ! ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.

Η τρόικα «κούρεψε» ποσό που συγκεντρώθηκε για κορίτσι που πάσχει από καρκίνο
Οργή έχει προκαλέσει η απόφαση ΕΕ και ΔΝΤ να βάλουν… χέρι στον λογαριασμό με τα 560.000 δολάρια που είχαν συγκεντρωθεί με μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία τρία χρόνια ύστερα από πρωτοβουλία του τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, Διονύση Χιώτη, προκειμένου δωδεκάχρονο κορίτσι με το όνομα Μαρία Μόκα το οποίο δίνει μάχη με τον καρκίνο, να νοσηλευθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στις ΗΠΑ, για να αντιμετωπίσει την ασθένεια.
Οι προσπάθειες του Διονύση Χιώτη να αποτρέψει το «haircut» των 560.000 δολαρίων με το ξέσπασμα της κρίσης στην Κύπρο έπεσαν στο κενό. «Κανείς δεν γλιτώνει από τα νύχια της τρόικας. Οι άνθρωποι (αν όντως είναι δόκιμος αυτός ο χαρακτηρισμός) είναι αδίστακτοι. Αν τους έβλεπα μπροστά μου θα τους έλεγα “δεν αξίζει ούτε να σας βρίσω γι’ αυτό που κάνατε”» ξεσπαθώνει μέσω του Έθνους της Κυριακής ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ.


Με το «κούρεμα» που έγιναν στις καταθέσεις από τα 560.000 δολάρια που είχαν συγκεντρωθεί με πολύ κόπο από απλούς πολίτες στον λογαριασμό του διεθνούς πορτιέρο, η τρόικα άφησε μόλις 119.000. Ο Διονύσης Χιώτης επικοινώνησε αμέσως μόλις ξέσπασε η κρίση με τον επικεφαλής της Λαϊκής Τράπεζας και έστειλε μέσω δικηγόρων στην Κεντρική Τράπεζα όλα τα σχετικά έγγραφα συνεπικουρούμενα από αποκόμματα εφημερίδων.


Το αρχικό μήνυμα ήταν πως δεν έχουν χαθεί τα χρήματα και ότι το ζήτημα εξετάζεται. «Από κει και πέρα το απόλυτο σκοτάδι. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από κανέναν. Κανείς δεν μου έδωσε μια σαφή απάντηση, ούτε από την τράπεζα. Με αγνόησαν παντελώς» δηλώνει ο Διονύσης Χιώτης, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να το κυνηγήσει όσο δεν πάει ενώ την περασμένη Παρασκευή το δικηγορικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται κατέθεσε αγωγή κατά παντός υπευθύνου.


Παράλληλα, τα τελευταία 24ωρα εντείνεται η φημολογία στη μεγαλόνησο ότι το υπουργείο Οικονομικών της χώρας προτίθεται να επανεξετάσει όλες τις παραμέτρους. Προς το παρόν η πορεία της μικρής Μαρίας η οποία διαμένει με τους μετανάστες γονείς της στη Γερμανία εξελίσσεται θετικά, αλλά όπως λέει ο κ. Χιώτης έχει ηθική υποχρέωση απέναντι σε όλο τον κόσμο που συνέβαλε ηθικά και οικονομικά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...