Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ.

Το πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι Αλμωπίας» μοίρασε σχολικά είδη σε παιδιά οικογενειών που δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της σχολικής χρονιάς.
 Το υλικό που μοιράστηκε μαζεύτηκε ύστερα από δράση του Δήμου Αλμωπίας σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Α.
Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε και μας έδωσε την χαρά να δούμε στα πρόσωπα των παιδιών χαμόγελα. Χαμόγελα τα οποία ήταν αυθεντικά και μας έδωσαν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το κοινωνικό μας έργο.
Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε ότι συνεχίζουμε να δεχόμαστε ρούχα, παπούτσια, είδη προικός, είδη μπεμπέ, παιδικά καροτσάκια, παιδικά κρεβατάκια, ποδηλατάκια, καθισματάκια, σχολικά είδη,  μικροέπιπλα κλπ καθώς συνεχίζει να λειτουργεί  χώρος συλλογής των παραπάνω ειδών, τα οποία έπειτα μοιράζονται σε όσους τα έχουν ανάγκη.
 Ο χώρος αυτός βρίσκεται στα γραφεία μας επί της οδού Κύπρου 32 κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Τέλος θα σας παρακαλούσαμε όποιος γνωρίζει κάποια οικογένεια που χρειάζεται υλική βοήθεια που μπορούμε να καλύψουμε να επικοινωνήσει μαζί μας.
 Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2384022170- 2384022877.

Η Κοινωνική λειτουργός

Νικολαϊδου Σοφία

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...