Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

"Ο ΟΑΕΔ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΠΕΛΛΑΣ".

Διονύσης Σταμενίτης: « Τέλος η αδράνεια ,  ο ΟΑΕΔ  ολοκλήρωνει το έργο των εργατικών κατοικιών στο Αρχοντικό Πέλλας »
Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Θόδωρο Αμπατζόγλου πραγματοποίησε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα των εργατικών κατοικιών της περιοχής Αρχοντικού του Δήμου Πέλλας.
Ο κ. Σταμενίτης ενημέρωσε τον Διοικητή του ΟΑΕΔ αναφορικά με την κατάσταση σημειώνοντας ότι εδώ και χρόνια το έργο έχει παραμείνει στάσιμο και οι εγκαταστάσεις μένουν αναξιοποίητες με αποτέλεσμα η εγκατάλειψη να έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην περιοχή.
Ο κ. Αμπατζόγλου ενημέρωσε τον κ. Σταμενίτη ότι θα ληφθούν πρωτοβουλίες ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα τονίζοντας ότι θα ξεκινήσουν, άμεσα, οι διαδικασίες α. για τη διενέργεια διαγωνισμού ανάληψης φύλαξης του χώρου και β. για την ολοκλήρωση του κατασκευαστικού έργου.

Ο Βουλευτής αναφορικά με το ζήτημα δήλωσε ότι: « Είναι σημαντικό από πλευράς πολιτείας να αξιοποιούνται, προς όφελος των πολιτών, όλες οι διατιθέμενες δημόσιες εγκαταστάσεις. Η ολοκλήρωση των εργασιών στις εργατικές κατοικίες του Αρχοντικού είναι επιβεβλημένη τόσο για την αναβάθμιση της γύρω περιοχής όσο και για την κάλυψη των αναγκών στέγασης των δικαιούχων». 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...