Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΓΥΜΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΤΟΦΑΓΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΦΩΤΟ από seleo.gr

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στο Πάρκο ΧΑΝΘ της Θεσσαλονίκης, η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους χορτοφάγους. Η συλλογικότητα Vegan Thessaloniki και η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία διοργάνωσαν εκδήλωση για το κόστος της κρεοφαγίας στα πλαίσια του Greenwave Festival 2013, παίρνοντας θέση απέναντι στο μαρτύριο των ζώων που δε μπορούν να μιλήσουν.

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.grΤο ραντεβού αφορούσε μια ανοιχτή συζήτηση πάνω στο θέμα της ηθικής επιλογής των σύγχρονών καταναλωτών που αρνούνται να βάλουν κρέας στο τραπέζι τους. Προβλήθηκε η ομιλία του ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ζώων, Gary Yourofsky και μετά ακολούθησε γυμνό περφόρμανς με τίτλο "Πόσο πάει το ανθρώπινο κρέας;"

ΦΩΤΟ από seleo.gr

"Πρωταγωνιστές" του installation με τα γυμνά, τυλιγμένα σε συσκευασία κρεοπωλείου, ανθρώπινα κορμιά, οι γνώριμοι δράστες των γυμνών περιπάτων στην Θεσσαλονίκη, μαζί με άλλους τρεις Θεσσαλονικείς. 




ΠΗΓΗ...http://www.newsit.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...