Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ.


Την πορεία των εργασιών της κατασκευής νέας πτέρυγας στο Νοσοκομείο Έδεσσας επιθεώρησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Πέλλας και αρμόδιο στον τομέα του Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, τον περιφερειακό σύμβουλο της Π.Ε. Πέλλας Γιάννη Ανδρίτσο, τον Αναπληρωτή Διοικητή των Νοσοκομείων Έδεσσας-Γιαννιτσών  Αλέξανδρο Βουδρισλή, υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.Κ.Μ. και στελέχη της διοίκησης του νοσοκομείου.
«Η κατασκευή της  νέας πτέρυγας του νοσοκομείου της Έδεσσας είναι ένα έργο χρήσιμο για την τοπική κοινωνία, το οποίο θα παραδώσουμε σύντομα προς χρήση στους πολίτες της Πέλλας. Η ενίσχυση βασικών υποδομών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης αποτελούν βασική συνιστώσα της στρατηγικής ανάπτυξης που εφαρμόζουμε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου έργου, που θα στεγάσουν τακτικά εξωτερικά ιατρεία και διοικητικές υπηρεσίες, θα επιτρέψουν την καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών υγείας και θα βελτιώσουν σημαντικά το επίπεδο περίθαλψης και ασφάλειας των νοσηλευομένων στην Έδεσσα και στην ευρύτερη περιοχή του νομού Πέλλας. Προς την κατεύθυνση αυτή, διερευνούμε ήδη τη δυνατότητα συμπλήρωσης του έργου με την προμήθεια σύγχρονου ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού από χρηματοδοτικούς πόρους του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειάς μας», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας κατά την επιθεώρηση του έργου. «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί οι προσπάθειές μας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνουν καρπούς. Δίνουμε μάχη με το χρόνο και αξιοποιούμε στο έπακρο όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία προκειμένου να υλοποιήσουμε έργα ουσίας, που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Δεν αφήνουμε να χαθεί ούτε ένα ευρώ, κερδίζουμε το στοίχημα της ισόρροπης ανάπτυξης σε όλες τις περιφερειακές μας ενότητες», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους ταχείς ρυθμούς ολοκλήρωσης του έργου.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και αρμόδιος στον τομέα του Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για το προσωπικό του ενδιαφέρον για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, καθώς και την προτεραιότητα που δίνει στην ταχύτατη ολοκλήρωση του έργου και τη στήριξή του τομέα της υγείας στην Π.Κ.Μ. «Παραδίδουμε στην τοπική κοινωνία ένα σύγχρονο έργο υγείας. Ευχαριστώ όλους όσοι υποστήριξαν την υλοποίησή του και τον Περιφερειάρχη για την πίστη του ότι μπορούμε να βελτιώσουμε ουσιαστικά την ποιότητα ζωής και εξυπηρέτησης των πολιτών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης.

Το έργο της κατασκευής της νέας πτέρυγας του Διασυνδεόμενου Νοσοκομείου Έδεσσας-Γιαννιτσών, προϋπολογισμού 4.700.000 ευρώ, ολοκληρώθηκε εντός χρονοδιαγράμματος, σε λιγότερο από δύο χρόνια από την έναρξη των εργασιών. Το κτίριο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και δύο ορόφους. Έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των κτιρίων, η σύνδεση με αερογέφυρα των παλαιών εγκαταστάσεων με τη νέα πτέρυγα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ασφαλτοστρώσεις με τη δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης. Σύμφωνα με το σχεδιασμό, στη νέα πτέρυγα θα αναπτυχθούν τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και οι διοικητικές υπηρεσίες. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...