Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΖΑΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΒΕΡ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.

Ξέμεινε από τζάκετ και πουλόβερ ο Ελληνικός Στρατός
Τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό στρατό τον οποίο όπως φαίνεται μαστίζει η οικονομική κρίση. Αυτοί βέβαια που πληρώνουν τη... νύφη είναι οι νεοσύλλεκτοι, οι οποίοι εκτός από το σοκ της κατάταξης έχουν να αντιμετωπίσουν και τις ελλείψεις σε βασικά είδη σίτισης και ένδυσης.

Οι περικοπές έχουν οδηγήσει τις μονάδες στο να βγάζουν εξοδούχους τους νεοσύλλεκτους πριν από την ορκωμοσία για να περιορίσουν τις δαπάνες του συσσιτίου, ενώ οι ελλείψεις σε είδη ένδυσης και υπόδησης για τους στρατιώτες αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

Καταγράφηκαν φαινόμενα σε κέντρα εκπαίδευσης να μη χορηγούνται σαγιονάρες το καλοκαίρι, ενώ υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην παραγγελία-παραλαβή τζάκετ και πουλόβερ που προκαλεί ανησυχία στις μονάδες εν όψει χειμώνα.

Πληροφορίες από κέντρα εκπαιδεύσεων, αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, μιλούν όχι μόνο για εξόδους πλέον των νεοσύλλεκτων, αλλά και για χορήγηση άδειας ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. Κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται από το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Οι επιτελείς κάνουν ότι μπορούν για να γλιτώσουν ακόμη και λίγο από το συσσίτιο.

Χειρότερη είναι η κατάσταση στον τομέα της ένδυσης. Στις τελευταίες δύο σειρές κατάταξης (ΕΣΣΟ) δεν έγινε χορήγηση τζάκετ και πουλόβερ, καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμα, ενώ από το Μάιο τελείωσαν και οι... σαγιονάρες. Στραττιωτικές πηγές λένε ότι σύντομα θα λυθούν τα προβλήματα και θα γίνει η χορήγηση των απαιτούμενων υλικών αλλά με τα κρύα να πλησιάζουν υπάρχει ανησυχία. Αποδίδουν δε την καθυστέρηση στους διαγωνισμούς που διεξάγει το υπουργείο Ανάπτυξης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...