Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ SPOTIFY ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 Magnify Image
 H μουσική υπηρεσία Spotify είναι από σήμερα διαθέσιμη στην Ελλάδα. Με πάνω από 24 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και πάνω από 6 εκατομμύρια συνδρομητές, τo Spotify επεκτείνεται πλέον σε 32 χώρες.
   Οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας θα μπορούν να έχουν νόμιμη πρόσβαση σε περισσότερα από 20 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια.
   Το Spotify προσφέρει τρεις διαφορετικούς τρόπους πρόσβασης: Spotify Free για δωρεάν πρόσβαση από desktop και laptop. Η δωρεάν έκδοση επιτρέπει τις διαφημίσεις. Spotify Unlimited για  απεριόριστη και αδιάκοπη μουσική με χρέωση 3,49 € το μήνα, χωρίς διαφημίσεις. Spotify Premium για μουσική σε όλες τις συσκευές, δωρεάν κατέβασμα και δυνατότητα offline ακρόασης με βελτιωμένη ποιότητα ήχου, χωρίς διαφημίσεις, με χρέωση 6,99 € το μήνα.
   Καθημερινά η υπηρεσία προσφέρει νέες προτάσεις ή προτεινόμενες λίστες, με βάση τις μουσικές ποτιμήσεις του χρήστη, μέσω του Discover. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μια λίστα αναπαραγωγής που να ταιριάζει στη διάθεσή του, χρησιμοποιώντας το νέο Browse χαρακτηριστικό το οποίο περιλαμβάνει τις πιο δημοφιλείς λίστες και τις τελευταίες κυκλοφορίες.
 Τέλος, μπορεί να μοιραστεί τη μουσική μέσω του Spotify, στο Facebook, το Twitter, τα blogs και μέσω email.   ===== www.spotify.com 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...