Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

"THE KEYS": ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΛΙΜΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΠΕΛΛΑΣ.


Τα γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας έγιναν στην επαρχία Αλμωπίας και πιο συγκεκριμένα στη γνωστή «γαλάζια λίμνη» στην Κούπα του Αρχαγγέλου από της 17 μέχρι της 20 Σεπτεμβρίου, με την πόλη της Αριδαίας να φιλοξενεί όλη την παραγωγή.
 Πρόκειται για την ταινία «The keys» (τα κλειδιά), το οποίο είναι θρίλερ σπάνιο για τα ελληνικά κινηματογραφικά δεδομένα.  Το σενάριο και η παραγωγή είναι του Βασίλη Τσικάρα, γνωστού για τη βραβευμένη φεστιβαλική ταινία «Φρυκτωρία».
  Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Αγγελούδη, που έχει υπογράψει στο παρελθόν πολύ σημαντικές δουλειές στην κρατική τηλεόραση και στον κινηματογράφο, με φεστιβαλικές διακρίσεις.
  Περίληψη: 
  Ένα ζευγάρι αποφασίζει να εκδράμει στη «γαλάζια λίμνη» για μια καλοκαιρινή βουτιά, αποφεύγοντας τις πολύβουες παραλίες. Όντας μέσα στο νερό ανακαλύπτουν ένα κουτί, το οποίο θα τους βάλει σε μπελάδες. Την ίδια ώρα κι ενώ έχουν κάνει μια περίεργη ανακάλυψη, γίνονται στόχος 3 παρανοϊκών - 2 αντρών και μιας γυναίκας - που εμφανίζονται μέσα από το δάσος. Στα λεπτά που ακολουθούν, ξεκινά σταδιακά ένα κυνηγητό μέσα στο πυκνό δάσος. Το ζευγάρι αποκόπτεται από το δρόμο της επιστροφής. Ένα ολονύχτιο θρίλερ με κυνηγητό έως την αυγή… 
 Να ευχηθούμε η ταινία να είναι καλοτάξιδη στα φεστιβάλ κινηματογράφου και με πολλές διακρίσεις. 

Συντελεστές: 
Σενάριο: Βασίλης Τσικάρας, Σκηνοθεσία – μοντάζ: Γιώργος Αγγελούδης, Φωτογραφία: Παναγιώτης Λέφκας – Παναγιώτης Περπερίδης, Ηχοληψία: Ντάνης Τασσόπουλος, Make up Special FX Artist: Στέλλα Καραγκιαούρη, β. σκηνοθέτη: Θόδωρος (Τέο) Μπαλλής.
Πρωταγωνιστούν:
Σταύρος Καραγεωργιάδης,  Σοφία – Ιόλη Μπούντα, Χρήστος Μπάτζιος, Σταύρος Δουκουζγιάννης, Κατερίνα Μπαλάσκα.  Τα τατουάζ των ηθοποιών είναι δημιουργίες του Δημήτρη Σαμάνδη.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...