Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ.


Κάτω από τον λαμπρό Μπαχοβίτη ήλιο, οι κάτοικοι των Προμάχων γιόρτασαν την επέτειο του ηρωικού «ΟΧΙ» τιμώντας τους ατρόμητους προγόνους μας, για τον αγώνα τους κατά των Γερμανοιταλών εχθρών της πατρίδας μας το 1940.
Μετά την Θεία λειτουργία στον Αη Δημήτρη, έγινε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών στο ηρώο του χωριού, από σχολεία και φορείς.
Κατόπιν μπροστά σε εκατοντάδες κατοίκους η νεολαία του χωριού, παρέλασε στην κεντρική πλατεία, σκορπώντας αισθήματα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον του πολύπαθου τόπου μας.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η παντελής απουσία εκπροσώπων των επίσημων αρχών, καθώς όπως φαίνεται, μάλλον κουράστηκαν από την χθεσινή τους διασκέδαση στο πανηγύρι του χωριού, όπου έδωσαν βροντερό παρόν.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.






























































22 σχόλια :

Ο Μορφωτικός σύλλογος να αλλάξει όνομα και να λέγονται οι ασυντόνιστοι.Καθώς και χθες και σήμερα ήταν τραγικοί.

ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ...ΠΡΑΓΜΑΤΙ. ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ Η ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ...ΑΛΛΑ ΠΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!

Άσε ρε φίλε που θέλεις να αλλάξει και όνομα ο μορφωτικός. Καταρχήν για εχθές δεν φταιει μονο ο μορφωτικός αλλα και η ορχήστρα που ποτε είχε πολύ αργό ρυθμό ποτε πολύ γρήγορο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν το βήμα αυτοι που χορευαν...άντε μπράβο κάποιοι μιλάτε χωρίς να ξέρετε...!

Ο σύλλογος του χωριού μας είναι από τις λίγες εναπομείνασες "σταθερές αξίες", προβάλλοντας τον τόπο μας σε όλη την υφήλιο, απασχολώντας 150+ παιδιά όλων των ηλικιών, μεταδίδοντας τους την παράδοση και την αγάπη για την Μακεδονία μας.
Θα ήταν τουλάχιστον θράσσος το να ρίξει κανείς μπηχτές και δηλητήριο για τα παιδιά αυτά που αφιερώνουν πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους και ρίχνουν πολύ ιδρώτα για να μας κάνουν υπερήφανους.

Είναι μεγάλη ντροπή να μιλάτε με αυτόν το τρόπο για τα παιδιά του συλλόγου -τα παιδιά σας- που με τόσο κόπο προσπαθούν να σας δείξουν το καλύτερο ευατό τους..όσα λάθη και να κάνουν πρέπει να δείχνετε κατανόηση γιατί προφανώς κανείς δεν είναι τέλειος και ούτε πρόκειται να γίνει..και να σκέφτεστε στη θέση τους εσάς..είναι λοιπόν ντροπή να τους κρίνετε αντί να είστε περήφανοι..γιατί όταν μας αντιπροσωπεύουν επάξια στις διάφορες εκδηλώσεις και δείχνουν την όμορφη εικόνα του χωριού κανείς δε μιλά...!!

"Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια " λέει μια λαική ρήση ...Γιατί άραγε τέτοιο μένος για το σύλλογο που βρίσκεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά σε ανοδική πορεία; Τα συμπεράσματα δικά σας !

Πουσίνης Κωνσταντίνος , περήφανο και αξύριστο μέλος του Μ.Σ. Προμάχων "ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ¨

giati den vazeis kai to onoma sou re magka na doume poios leei ta paidia tou morfotikou tragika

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

den leei gia ta paidia mia xara htan ta paidia.gia allous xtypaei h kampana.den 8elei poly myalo.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.

ego nomizo pos o monos katharos ekei mesa einai o proedros.oi ypolipoi kapoio pexnidi pezoyn.tolaxiston etsi fenete.makari na einai ola kathara.kai kato ta xeria apo toys xoreytes

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε την θύελλα αντιδράσεων. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΕΞΗ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧHΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ... Ν Τ Ρ Ο Π Η. ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΓΙH, ΑΞΙΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΑΣ.ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΡΥΘΜΟ, ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ Η ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.. ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ.. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΤΥΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ..ΚΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΒΡΟΝΟΦΩΝΑΞΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΛΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΟΡΕΥΤΗ, ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ Δ.Σ. ΚΑΙ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟ.ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ, ΟΙ ΛΙΓΟΙ, ΟΙ ΤΥΠΟΤΕΝΙΟΙ.

Υ.Γ. ΚΑΚΗ Η ΟΡΧΗΣΤΑ, ΕΚΑΝΕ ΑΓΓΑΡΕΙΑ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ.

Υ.Γ2 ΕΣΕΙΣ ΟΙ ''ΠΙΚΡΟΣΧΟΛΟΙ'' ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΠΟΥΦΕ Η ΜΗΠΩΣ ΤΣΑΜΠΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ.

Υ.Γ.3 ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΦΕΥΓΑΤΕ.

ΠΟΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΒΡΕ ΤΕΤΥΦΩΜΕΝΕ? ΕΣΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ.

τι ειναι αυτα ρε παιδια.λαθη γιναν και θα γινοντε παντα αλλα δενειναι λογος αυτος για κακιες.χαλαρα και ολα θα πανε καλα

ΕΣΥ 8.58 ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?? Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ???
ΒΕΣΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Γ.Γ 'ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ΄ΣΥΛΛΟΓΟΥ
(ΞΕΡΕΙΣ,ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ)

ΠΑΙΔΙΑ, ΣΕΜΝΑ! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΧΥΠΟΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ.

πω πω!!!έλεος. Τελικά υπάρχει θέμα στον σύλλογο.Ο πρώτος που σχολίασε μίλησε για ασυντόνιστους στην παρέλαση.Και δεν μίλησε ούτε για τους μικρούς χορευτές, ούτε για την δασκάλα τους, ούτε για το ΔΣ. Όπως πολύ καλά φαίνεται στο βίντεο και το υπέδειξε ένας αναγνώστης παραπάνω,φαίνεται καθαρά ότι οι νεαροί δεν ήταν συντονισμένοι στον ρυθμό της μουσικής.Και το προηγούμενο βράδυ πάλι υπήρχε ένα θεματάκι με τον ρυθμό τον παιδιών ή της ορχήστρας. Γιατί τσιμπάτε όλοι από το ΔΣ και κάθεστε και απαντάτε σε κάθε σχόλιο που αναρτάτε στο διαδίκτυο,και καλώς αναρτάτε γιατί είναι παρήγορο να μας υπενθυμίζουν τα λάθη μας είτε υπάρχουν είτε όχι,έστω και με αυτό τον τρόπο. Καλός η κακός μπορεί κάποιοι να μην μπορούν να πούν την γνώμη τους με τα λόγια,είμαστε τυχεροί που υπάρχει η εφημερίδα του χωριού μας και μας δίνει αυτή την δυνατότητα.Δηλαδή αν δεν γράφονταν αυτά τα σχόλια και τα συζητούσαν όλοι οι χωριανοί που είδαν την παράσταση των παιδιών την Κυριακή και την παρέλαση την Δευτέρα δεν θα πείραζε το ΔΣ του συλλόγου που κάθονται και απαντάνε στα σχόλια;Από τα λάθη μας μαθαίνουμε και συνεχίζουμε. Δεν δημιουργούμε καινούρια είμαστε νέοι άνθρωποι και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τα κουτσομπολιά.Με την ευκαιρία αυτή να πούμε μπράβο σε όλα τα νεαρά παιδιά του συλλόγου μας,τους μικρούς μας χορευτές όλων των ηλικιών μπράβο την δασκάλα τους ,αλλά και στα μέλλει του ΔΣ που πάντα θέλουν το καλύτερο και παλεύουν για το καλύτερο έστω και αν δεν μας βγαίνει πάντα.Συνεχίστε το δύσκολο έργο σας μην δίνεται σημασία στα σχόλια αλλά να μαθαίνουμε απο αυτά έστω και αν μας ενοχλούν.

χρηστο παιχνιδι παιζετε(αν παιζετε}μονο πολιτικο.το οτι προσφερετε τα παντα ειναι γνωστο σε ολους.ειστε παιδια αξια και δεν νομιζω οτιμπορει καποιος να πει κατι κακο για ολους εσας.δεν ηθελα να προσβαλω κανενα και αν το εκανα ζηταω συγνωμη

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...