Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΟΥΝΤΑΣ.

Επιστημονικό επίπεδο μεσαίωνα - πολιτικό επίπεδο χούντας
Όχι, δεν ζούμε σε καμία δυστοπία, όταν
η αστυνομία στο πλαίσιο δικαστικής έρευνας κάνει έφοδο ψάχνοντας για ναρκωτικά στα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου.

Όχι, δεν ζούμε σε καμία δυστοπία, όταν
η αστυνομία στο πλαίσιο δικαστικής έρευνας κάνει έφοδο ψάχνοντας για ναρκωτικά στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

Όχι, δεν ζούμε σε καμία δυστοπία, όταν
απομαγνητοφωνημένα κείμενα ολόκληρων τηλεφωνικών συνεντεύξεων και συνδιαλέξεων με δημοσιογράφους ελληνικών και ξένων ΜΜΕ περιλαμβάνει η δικογραφία για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στις Σκουριές. Οι συνεντεύξεις που δίνονται τηλεφωνικά σε δημοσιογράφους που καλούν τα -κατά την Αστυνομία- μέλη της εγκληματικής οργάνωσης για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, αποτελούν και αυτές ενοχοποιητικό υλικό.
---
Αντιγράφω το στάτους ενός φεϊσμπουκικού φίλου (κι αν τυχόν παρεξηγηθεί ο υπουργούλης και θελήσει να κυνηγήσει δικαστικά κανένα, τότε δεν είναι κανενός φίλου κι έτσι τα λέω και δικό μου είναι):

«Τα πρωινά τις Παρασκευές πηγαίνω στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού όπου κάνω εθελοντική εργασία ως ... (και τα πρωινά τις Τρίτες πηγαίνω στην ... ως άμισθος επιστημονικός συνεργάτης στην προπτυχιακή κλινική της ..., αφού πιο πριν περάσω μια βόλτα πρωί πρωί από το κυλικείο και πετάξω στον κάδο όλες τις Athens Voice που μόλις έχουνε φέρει, καταπληκτική αίσθηση αν δεν το έχετε κάνει κάντε το). Μιας και δεν σας είχα αναφέρει το εβδομαδιαίο ωρολόγιο μου πρόγραμμα.

Tο Ιατρείο αυτό είναι μια κοινωνική δομή αλληλεγγύης με τεράστια σημασία εν καιρώ κρίσης που στηρίζει τους μη προνομιούχους και με ακόμα πιο τεράστια σημασία σε ενδεχόμενη Κυβέρνηση της Αριστεράς, ειδικά τον πρώτο καιρό ανασύνταξης του χάους στο οποίο μας εχουνε φτάσει.

Θα μπορούσε κάποιος να πει λοιπόν ότι η τωρινή κυβέρνηση φοβάται πλέον ακόμα και την αλληλεγγύη προς όλους (ενώ τα μοιράσματα σε άρειους απο τους χρυσαυγίτες ήταν μια χαρά) και γι αυτο μπούκαρε σήμερα στο Ιατρειο με τους μπάτσους (λόγω ΑΝΩΝΥΜΗΣ καταγγελίας για ναρκωτικά, ναι οτι οι γιατροι δινουν ναρκωτικά σε ναρκομανείς, επιστημονικό επίπεδο μεσαίωνα, πολιτικό επίπεδο χούντας).

Δεν είναι καν αυτό παιδιά. Είναι τόσο ηλίθιοι και επικίνδυνοι που ο Υπουργός Υγείας Αδωνης Γεωργιάδης (φανταζόσαστε ποτέ 4-5 χρόνια πριν οτι θα λέγατε μαζί αυτές τις 4 λέξεις; ούτε εγώ) αποφάσισε να κάνει ντου επειδή την Δευτέρα στον Χατζηνικολάου στριμώχτηκε από μια ερώτηση Γιατρού του Μητροπολιτικού Ιατρείου. Σου λέει έτσι είσαι, τσάκω ένα ντου τώρα να μάθεις να είσαι σούζα στον υπουργούλη.

Τακτικές μαφίας, τακτικές ρεβανσισμού, όμοιο με αυτόν που ανερυθρίαστα παραδεχτηκε ο Αδωνης όταν κλείνανε την ΕΡΤ (δεν μας φερόσασταν καλά, μας κρίνατε παραπάνω από όσο επιτρέπουμε, τώρα σας κλείνουμε ας προσέχατε) - είχα ποσταρει τοτε και σχετικό βιντεάκι, για όποιον το επιθυμεί.

Και αυτό που ακούω συχνά να λέγεται αν δεν ήταν τόσο αστείοι θα ήταν επικίνδυνοι ή αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι θα ήταν αστείοι...
Ε δεν είναι πια αστείο.
Να τελειώνουμε με αυτούς όσο το δυνατόν συντομότερα»
.






ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...