Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ «ΚΑΡΑΜΑΝ», «ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ» ΚΑΙ «ΝΤΕΡΕ» ΕΔΕΣΣΑΣ.


Ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε Αναφορά  στη Βουλή προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας το υπόμνημα του Επιμελητηρίου Πέλλας, σχετικά με το τεράστιο πρόβλημα που υφίσταται με το ιδιοκτησιακό καθεστώς τριών περιοχών της Έδεσσας.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τις περιοχές:  «Καραμάν» και «Αγίου Μάρκου» που είναι στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Οικονομικών και του «Ντερέ» που είναι στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Οικονομικών και του ΤΕΘΑ.
Όπως επισημαίνεται στην αναφορά του Γιώργου Καρασμάνη, οι περιοχές αυτές είναι υποβαθμισμένες, αφού χαρακτηρίζονται από έλλειψη στοιχειωδών υποδομών ( οδική πρόσβαση, αποχετευτικό δίκτυο κλπ ), είναι άναρχα κτισμένες χωρίς πολεοδομικό σχεδιασμό, ενώ οι κάτοικοι που διαμένουν στα υπάρχοντα κτίσματα είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία άνεργοι με ιδιαίτερα χαμηλό εισόδημα.
Προκειμένου να μπει ένα τέλος στην ιδιότυπη ομηρία  και στην περαιτέρω εξαθλίωση των ανθρώπων αυτών, ο Γιώργος Καρασμάνης ζητάει με την κοινοβουλευτική του αυτή παρέμβαση από τους αρμόδιους Υπουργούς να υιοθετήσουν τις προτάσεις του Επιμελητηρίου Πέλλας ώστε να εξευρεθεί άμεσα λύση και να ταχτοποιηθεί με ρεαλιστικό και οριστικό τρόπο το υφιστάμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς των περιοχών αυτών.





ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2013        
  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...