Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.

"Μαρτύριο" οι φοιτητικές εστίες στην Καβάλα!
"Δεν έχουμε ζεστό νερό να κάνουμε μπάνιο!", καταγγέλουν οι φοιτητές που κατοικούν στις φοιτητικές εστίες της Καβάλας.
Με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 10 βαθμούς Κελσίου στην περιοχή, οι φοιτητές αναγκάζονται να κάνουν μπάνιο με κρύο νερό.

Για το λόγο αυτό, Ιώσεις, κρυολογήματα, γαστρεντερίτιδες, γυναικολογικά και μια σειρά από άλλες ασθένειες "θερίζουν" τους φοιτητές.

Σε μία από τις καταγγελίες, μια φοιτήτρια γράγει: "Εγω οπως και εκατοντάδες ακόμα άτομα αναγκαζόμαστε από τις αρχές της νέας χρονιάς να κάνουμε μπάνιο με κρύο νερό. Απο τα 3 κτίρια που φιλοξενούν φοιτητές μόνο 2-3 μπάνια έχουν ζεστό νερό και αυτό με το σταγονόμετρο με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε όπως προείπα να κάνουμε μπάνιο με κρύο νερό... Η θερμοκρασία στην Καβάλα έδειχνε μόλις 7 βαθμούς χθες βράδυ. Σε συνδυασμό με το κρύο νερό υπήρξαν όλες αυτές τις μέρες κρούσματα γαστρεντερίτιδας και διαφόρων ιώσεων. Επίσης γυναικολογικά προβλήματα για τις γυναίκες. Η απάντηση που λάβαμε για το πότε θα έχουμε επιτέλους ζεστό νερό από τον υπεύθυνο ήταν "Νοέμβρη και αν". Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι συνθήκες είναι απάνθρωπες για μία ομαλή διαβίωση''.

2 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...