Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

"Γ..... ΤΗΝ ΤΡΟ'Ι'ΚΑ" ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ

BINTEO: «Γ...στε την Τρόικα» ούρλιαζαν οι Πορτογάλοι!

Ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι παραζαλισμένοι και αδρανείς Έλληνες που βλέπουν την τρόικα να τσακίζει τη ζωή τους και το μέλλον των παιδιών τους και δε βγαίνουν στους δρόμους...



Στην Πορτογαλία, πάλι, αντιδρούν. Διεκδικούν και ελπίζουν. Χιλιάδες Πορτογάλοι αποδοκίμασαν τον πρόεδρο Καβάκο Σίλβα και τον πρωθυπουργό Πάσος Κοέλιο τη στιγμή που ύψωναν τη σημαία της χώρας κατά τη διάρκεια της εθνικής εορτής της 5ης Οκτωβρίου για την ανακάλυψη της Αμερικής.

«Παραιτηθείτε» και "Γ.. στε την Τρόικα" ήταν τα κεντρικά σύνθηματα του κινήματος που κατάφερε να διοργανώσει μια από τις πιο ζωντανές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας εναντίον μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να επιβάλλει νέες περικοπές 4,5 δισ. ευρώ μεταξύ των οποίων τη μείωση των συντάξεων κατά 10%, ακόμη και αυτών που βρίσκονται στο επίπεδο της διαβίωσης!

Οι διαδηλώσεις, πορείες και διαμαρτυρίες θα συνεχιστούν τον Οκτώβριο τόσο από τα συνδικάτα όσο και από τα κινήματα των πολιτών,συλλόγους και κόμματα της αριστεράς.

Δείτε βίντεο. Και σκεφθείτε τι κάνουμε εμείς.







ΠΗΓΗ...toxwni.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...