Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ.

Ελλάς Ελλήνων Ψεκασμένων

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis, 3 στους 10 Έλληνες πολίτες πιστεύουν ότι τα αεροπλάνα μας ψεκάζουν, ενώ πολλές φορές βρέχει και χώμα, οπότε μπορεί να μη μας ψεκάζουν απλώς. Μπορεί και να μας θάβουν.


Πιο συγκεκριμένα, το 33,3% των ερωτηθέντων συμφωνούν ότι γίνονται ρίψεις χημικών, ενώ το 58,4% απάντησαν ότι διαφωνούν, γιατί φοβούνται μήπως η κυβέρνηση σταματήσει τους αεροψεκασμούς και πρέπει να πάνε να αγοράσουν δικά τους ναρκωτικά.

Το υπόλοιπο 8,3% δηλώνει αναποφάσιστο, αλλά ζήτησε οι αεροψεκασμοί να γίνουν εντονότεροι το καλοκαίρι, αφού ο δάκος και η μελίγκρα καταστρέφουν τα χασισόδεντρα που φυτεύουν σπίτι τους.

Από το 33,3% όσων πιστεύουν στην εν λόγω θεωρία, το 1/5 προέρχεται από ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ποσοστό που κρίνεται ανησυχητικά χαμηλό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι εμφανώς ψεκασμένος.

Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι το 10,6% αυτών ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, επομένως στηρίζει τους ψεκασμούς, αφού θεωρεί την ανάληψη ευθυνών και την αυτοκριτική καλοστημένες θεωρίες συνωμοσίας της Αριστεράς. 

Μάλιστα, αν αναλογιστούμε ότι το θέμα έχει τεθεί κατά το παρελθόν και στη Βουλή, είναι προφανές ότι δεν ψεκάζονται μόνο οι πολίτες, αλλά και οι βουλευτές.

Όπως ήταν φυσικό, η παραπάνω δημοσκόπηση στρίμωξε πολύ την κυβέρνηση Σαμαρά που δεσμεύτηκε να σταματήσει τους αεροψεκασμούς και να αρχίσει να δηλητηριάζει το νερό με ένα μείγμα από DNA Πάνου Καμμένου και Φώτη Κουβέλη για να μας αποχαυνώσει εντελώς.

Τέλος, το γεγονός των αεροψεκασμών επιβεβαίωσε και ο προστατευόμενος Μάρτυρας ΣΤ' στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής που δήλωσε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει κρυμμένα χημικά όπλα στο Άγιο Όρος, αποκάλυψη που αναμένεται να προκαλέσει την παρέμβαση του ΟΗΕ, ενώ δεν αποκλείεται να μας βομβαρδίσουν και οι Ηνωμένες Πολιτείες.


(Πάντως ελπίζω να μας ψεκάζουν. Δε θέλω να πιστέψω ότι είμαστε από μόνοι μας τόσο ζώα.)



ΠΗΓΗ:
by To Skouliki Tom
http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...