Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΜΗ ΜΟΥ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΑΡΑΤΤΕ!

Μη μου τη σημαία τάραττε - by To Skouliki Tom

Στη Χερσόνησο Κρήτης γονείς ζήτησαν ακύρωση της 

συμμετοχής του σχολείου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όταν έμαθαν ότι θα κρατήσει την ελληνική σημαία αριστούχα μαθήτρια αλβανικής καταγωγής. 

Οι γονείς αντιδρούν γιατί θέλουν να κρατήσει τη σημαία μαθητής πακιστανικής καταγωγής. 

Οι γονείς ισχυρίζονται ότι είναι πολύ άδικο απέναντι στις υπόλοιπες μειονότητες της Ελλάδας να διεκδικούν κάθε χρόνο τις σημαίες αποκλειστικά Αλβανοί αριστούχοι και διεκδικούν καλύτερη Παιδεία και για τους υπόλοιπους αλλοδαπούς της χώρας, ώστε να μπορούν να κουβαλούν την ελληνική σημαία με δόξα και τιμή, όπως επιθυμεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Σε ανακοίνωσή τους, οι γονείς ζητούν να βρεθεί αριστούχος μαθητής από το Πακιστάν για να κρατήσει τη σημαία, αλλιώς απαιτούν την αντικατάστασή του με αριστούχο μαθητή από το Αφγανιστάν, το Κονγκό ή τη Μποτσουάνα και τον άμεσο εγκλεισμό όλων των Πακιστανών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, αφού είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

Αντιδράσεις υπήρξαν κι από μέρος συμμαθητών της κοπέλας που δεν ήθελαν με τίποτα να σηκώσει τη σημαία Αλβανίδα, οπότε η ίδια, για να διευκολύνει την κατάσταση, ζήτησε να σηκώσει, αντί για την ελληνική, την αλβανική σημαία και να παρελάσει στα Τίρανα παρέα με άλλους Αλβανούς συμμαθητές της. 

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς χαιρέτισε τη δημοκρατική στάση γονέων και μαθητών της Χερσονήσου, ενώ δεσμεύτηκε να κλείσει όλους τους αλλοδαπούς αριστούχους σε ένα καράβι και να τους στείλει στη Λαμπεντούζα να πνιγούν, ώστε να μην ξαναχρειαστεί να σηκώσουν με τα βρώμικα χέρια τους την πεντακάθαρη ελληνική σημαία.

(Ανήθικο δίδαγμα: Το ελπιδοφόρο θα ήταν να βρισκόταν Έλληνας αριστούχος που θα αρνιόταν να σηκώσει την ελληνική σημαία ως αντίδραση για την κατάντια της Ελλάδας. Να σηκώνουν τις σημαίες μόνο Γερμανοί αριστούχοι. Αλλιώς τί σκατά δουλοπρεπείς είμαστε;)




BY TO SKOYLIKI TOM.





ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...