Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ.

Έρχεται κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα
Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους  της δυτικής Ελλάδας, προβλέπουν οι μετεωρολόγοι από το Σαββατοκύριακο.

Ένα ισχυρό σύστημα κακοκαιρίας θα «εγκατασταθεί» από το βράδυ της Κυριακής πάνω από το Ιόνιο και μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης θα επεκτείνεται προς την ανατολή.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι φθινοπωρινός, με τοπικές βροχές, κατά τόπους έντονες, χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς βοριάδες.

Σάββατο: Συννεφιά και τοπικές βροχές

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετωρολογικής Υπηρεσίας, το Σάββατο υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στα ανατολικά και νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί  6 με 7 και πρόσκαιρα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές, θα φάσει στη Μακεδονία και τη Θράκη τους 19, στη δυτική Ελλάδα τους 25, στα ανατολικά τους 21, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 18 βαθμούς Κελσίου.
Κυριακή: Σφοδρές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα

Για την Κυριακή, κυρίως από το βράδυ, οι μετεωρολόγοι προβλέπουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο και ισχυρούς ανέμους που θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.

Το βράδυ της Κυριακής εως και τα ξημερώματα της Δευτέρας θα είναι δύσκολο για τους κατοίκους της δυτικής Ελλάδας.

«Ένα σύστημα θα "καθίσει" στο Ιόνιο και θα επηρρεάσει όχι μόνο τα Επτάνησα αλλά και περιοχές της ηπειρωτικής χώρας», λέει στο newpost ο μετεωρολόγος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Κώστας Λαγουβάρδος.«Φαίνεται πως θα είναι έντοντα τα φαινόμενα με σφοδρές καταιγίδες, δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Το ίδιο σκηνικό θα επικρατήσει στις περιοχές αυτές έως και το μεσημέρι της Τρίτης, αλλά η ανατολική χώρα λίγο θα επηρρεαστεί».

Από το μεσημέρι της Τρίτης το φαινόμενο θα «προχωρήσει» προς την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, εξασθενημένο όμως και θα επικρατήσουν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...