Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΓΥΡΙΣΕ ΠΟΡΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

ΣΟΚ: Γύρισαν βίντεο πορνό μπροστά σε εκκλησία
Ονομάζονται «Get Shot» και πρόκειται για ένα συγκρότημα πανκ από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια. Για το τελευταίο τους βιντεοκλίπ είχαν τη... φαεινή ιδέα να βάλουν την μπασίστα του γκρουπ Laura Lush να... αυτοϊκανοποιηθεί στην αυλή της εκκλησίας του Westboro.

Όπως ήταν φυσικό οι αντιδράσεις έπεσαν βροχή με τον παπά της εκκλησίας να πρωτοστατεί, αλλά κανείς από το συγκρότημα δεν κατέληξε με χειροπέδες.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η πρωταγωνίστρια του κλιπ δήλωσε πως: «Το ποίμνιο και η εκκλησία είναι ανόητοι και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να εξαπλώνουν το μίσος και να δημιουργούν ένταση. Εγώ απλά θέλησα να ανοίξω τα πόδια μου και τίποτα περισσότερο».
Το πανκ συγκρότημα αναφέρει πως αγαπημένο τους γκρουπ είναι οι «Sex Pistols» ενώ όπως εξήγησαν στον Τύπο, αν είχαν περισσότερα χρήματα για να μπορέσουν να πληρώσουν τις μηνύσεις, θα γύριζαν ένα πιο πλήρες και με μεγαλύτερη διάρκεια πορνό βίντεο.
«Αν κάποιος από τους θαυμαστές μας μπορεί να μας δανείσει τα απαραίτητα χρήματα, στο επόμενο βίντεο θα πρωταγωνιστούν δυο γυναίκες ενώ το γύρισμα θα μπορέσει να γίνει από επαγγελματίες» δήλωσε ο J.P. Hunter, μέλος του συγκροτήματος που συμπλήρωσε πως υπήρχε πολύ κίνηση στην αυλή της εκκλησίας και είδαν και μερικούς αστυνομικούς να έρχονται προς το μέρος τους, οπότε και αναγκάστηκαν να κάνουν τα γυρίσματα σε πολύ λίγο χρόνο...





ΠΗΓΗ...http://www.newsbomb.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...