Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ.


Με πράξεις αλληλεγγύης και συμβολισμού τίμησε, χθες, ανήμερα της 1ης Οκτώβρη, την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, η Νέα Δημοκρατία. 
Πρόσφερε σε πέντε ηλικιωμένους το «κόκκινο κουμπί» έκτακτης ανάγκης, με το οποίο τους δίνεται η δυνατότητα να  ενεργοποιούν σε περίπτωση ανάγκης ένα σύστημα προστασίας, προκειμένου να μπορέσουν να ζουν δίχως το άγχος της μοναξιάς σε περίπτωση κινδύνου. Οι συμβολικές προσφορές έγιναν σε πέντε περιοχές της χώρας. Στα Μέγαρα Αττικής, το Κιλκίς, την Πέλλα, τις Σέρρες και τη Δράμα.

Το κόκκινο κουμπί στη συμπολίτισσα μας κα. Αννέτα στην ακριτική Νότια-Αλμωπίας της Πέλλας παρέδωσε αντιπροσωπεία στελεχών της ΝΔ, αποτελούμενο από τον Βουλευτή Πέλλας κ. Διονύση Σταμενίτη, τον Πρόεδρο ΝΟΔΕ Πέλλας κ. Νίκο Αργυρό και την Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αριδαίας Γεύση Πασχαλίδου. Η παράδοση έγινε παρουσία του νοσηλευτή του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» δήμου Αλμωπίας κ. Γιάννη Χουρσόγλου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και βίντεο με δηλώσεις.

Δήλωση Βουλευτή Πέλλας ΝΔ κ. Διονύση Σταμενίτη:



Δήλωση Προέδρου ΝΟΔΕ Πέλλα κ. Νίκου Αργυρού και δήλωση γιαγιάς Αννέτας:



Δήλωση εκπροσώπου προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» δήμου Αλμωπίας κ. Γιάννη Χουρσόγλου:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...