Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.



Σήμερα Πέμπτη 24-10-2013 ο Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης προέβη σε μια σειρά πρωτοβουλιών κοινοβουλευτικού ελέγχου καταθέτοντας αναφορές στη Βουλή σημαντικά θέματα που απασχολούν φορείς και πολίτες του Νομού μας.  
Παραθέτουμε επιγραμματικά τις σημαντικότερες παρεμβάσεις του Βουλευτή προς τους αρμοδίους Υπουργούς : 

1. Την επιστολή διαμαρτυρίας των επιτυχόντων δοκίμων πυροσβεστών Νομού Πέλλας της με αριθμό 57659 οικ. Φ. 300. 2/13-12-2011 προκήρυξης του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, σχετικά με το ότι 725 επιτυχόντες πυροσβέστες μέχρι σήμερα παραμένουν αδιόριστοι. 
2. Την επιστολή του Συλλόγου Τριών Τέκνων Επαρχίας Εδέσσης, σχετικά με τις προτάσεις του στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
3. Το υπόμνημα του Δήμου Σκύδρας σχετικά με την διαμαρτυρία του για την ονομασία της FYROM ως MACEDONIA σε πανευρωπαϊκό διαδικτυακό τόπο. 
4. Το υπόμνημα του Δήμου Έδεσσας σχετικά με την επιχορήγηση των σχολικών επιτροπών ποσού 150.000 Ευρώ για τις ανάγκες θέρμανσης των 65 συνολικά σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.  
5. Την επιστολή διαμαρτυρίας των εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την επικείμενη κατάργηση και υποβάθμιση υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε Γιαννιτσά, Αριδαία και Σκύδρα.  
6. Το υπόμνημα του Δήμου Σκύδρας σχετικά με την επίσημη θέση του στο προτεινόμενο σχέδιο του νέου οργανογράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 


      ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013      
       ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...