Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΚΟΠΑΝΑ.

Μητέρα μαστιγώνει την κόρη της στο δρόμο επειδή έκανε «κοπάνα» (Βίντεο)
Ένα σοκαριστικό βίντεο που παρουσιάζει μια μητέρα να μαστιγώνει την κόρη της μέσα στη μέση του δρόμου επειδή έκανε «κοπάνα» από το σχολείο έφερε στο φως της δημοσιότητας η βρετανική εφημερίδα Daily Mirror.

Στο βίντεο που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας σε πόλη της Ταϊβάν, εμφανίζεται η ανήλικη κοπέλα να είναι γονατισμένη και αρχικά να αυτοχαστουκίζεται κατόπιν διαταγής από τη μητέρα της.

Ξαφνικά η γυναίκα βγάζει κάτι που μοιάζει με μαστίγιο και αρχίζει να χτυπά την κόρη της που προσπαθεί να προστατευτεί με όποιον τρόπο μπορεί.

Τέλος στην απίστευτη συμπεριφορά της μάνας δίνει ένας αστυνομικός που έτυχε να περάσει από το σημείο.

Για την ιστορία, το κορίτσι φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι του συνοδεία του πατέρα του όπου και τους επισκέφθηκαν κοινωνικοί λειτουργοί.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...