Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ:
«Μέσα στη βδομάδα ξεκινούν οι εργασίες συντήρησης και
ανακαίνισης του Χιονοδρομικού Κέντρου»

          Αποδέκτης μεγάλης και εύλογης ανησυχίας έγινε ο Γιώργος Καρασμάνης, από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Καϊμακτσαλάν. Βλέπουν ότι ακόμη τίποτε δεν έχει γίνει από πλευράς συντήρησης , ο χρόνος πιέζει πλέον ασφυκτικά ενόψει της χειμερινής περιόδου και φοβούνται ότι είναι ορατός ο κίνδυνος μιας ακόμη χαμένης χρονιάς.
          Ο Βουλευτής, ο οποίος έχει προβεί σε πολλές παρεμβάσεις για το μεγάλο αυτό ζήτημα και, βέβαια, παρακολουθεί συνεχώς από κοντά τις εξελίξεις, επικοινώνησε αμέσως με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ. Του υπενθύμισε την δέσμευση - απέναντι στον ίδιο τον Γιώργο Καρασμάνη - τόσο του ΤΑΪΠΕΔ όσο και της ΕΤΑΔ, ότι θα προχωρούσαν σε άμεση συντήρηση και ανακαίνιση του πάγιου μηχανικού εξοπλισμού, προκειμένου, όπως επί λέξει ελέχθη, «να επιτευχθεί η έγκαιρη και, πάνω απʼ όλα ασφαλής λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου την φετινή τουριστική περίοδο».
          Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ, υποστήριξε απαντώντας στις αιτιάσεις Καρασμάνη ότι το θέμα δεν είναι απλό διότι, όπως είπε, οι διαδικασίες του Δημοσίου είναι γραφειοκρατικές και χρονοβόρες και ακόμη, από τον Ιανουάριο φέτος, μέχρι τον Ιούλιο που το παρέλαβε επίσημα η ΕΤΑΔ η οποία και θα το λειτουργήσει αυτή τη χρονιά, το Κέντρο έχει λεηλατηθεί.
Πέραν αυτών, στο Βουλευτή δόθηκε η διαβεβαίωση ότι η επικρατούσα κατάσταση έχει καταγραφεί και επίσης, έχουν γίνει άμεσες ενέργειες για την ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων. Τέλος, ο Δ/νων Σύμβουλος είπε στον Γιώργο Καρασμάνη ότι την προσεχή Τρίτη 8 Οκτωβρίου, ¨ανοίγει¨ ο διαγωνισμός για την συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων και του μηχανικού εξοπλισμού (όπως αναβατήρες) και διαβεβαίωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή ανησυχία, ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά.
Σε ό,τι αφορά στην παραπέρα αξιοποίηση, ο Δ/νων Σύμβουλος διαβεβαίωσε επίσης ότι, σε συνεργασία με το ΤΑΪΠΕΔ, προχωρούν κανονικά οι διαδικασίες για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή.  
                                                       

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ                                            04/10/2013

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...