Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 0-1

Μίνι έκπληξη στο κοινοτικό γυμναστήριο των Προμάχων «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ», όπου ο καλογυμνασμένος Εθνικός Αριδαίας, παίζοντας με ψυχή και πάθος, κέρδισε με 0-1 τον άχρωμο ΑΣ Πρόμαχοι.
Οι γηπεδούχοι με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, εμφανίστηκαν ασύνδετοι και έπαιξαν ποδόσφαιρο χωρίς ουσία  εν αντιθέσει με τον αντίπαλό τους, που είχε σαφείς προσανατολισμούς στο γήπεδο και παίζοντας έξυπνα, κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και η πρώτη καλή ευκαιρία χάθηκε για τους Προμάχους μόλις στο 3’, όταν η σέντρα του Προίκου βρίσκει το κεφάλι του Αμπάρη, η κεφαλιά του οποίου φεύγει άουτ.
Στο 18’ μετά από χλιαρή απόκρουση του Χατζή, παίρνει το ριμπάουντ ο Αγιάνογλου, που σουτάρει όμως άουτ.
Στο 28’ την καλοζυγισμένη σέντρα του Τούμπη, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας Καρατζίδης προ του επερχόμενου Σέλκου σώζοντας μια βέβαιη παραβίαση.
Σέντρα του Μεσκίνη στο 34’ στο ύψος του πέναλτι, δοκιμάζει δυνατό σουτ ο Καρατζίρης, που φεύγει μόλις άουτ.
Το 0-1 σημειώνει ο κορυφαίος του Εθνικού Μήντσης στο 41’, όταν μετά από σύγχιση στην άμυνα των Προμάχων, γίνεται κάτοχος της μπάλας και σουτάρει, κεραυνοβολώντας τον Χατζή.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου και έχασαν δυο καλές ευκαιρίες με τον Καλογιάννη στο 43’ και τον Πουσίνη στο 46’ χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και πίεσαν με όλες τους τις δυνάμεις, όμως η ομάδα του Εθνικού, παρουσιάζοντας πολύ γυμνασμένους παίκτες και παίζοντας με έξυπνες αντεπιθέσεις, κράτησε το πολίτιμο 0-1, που θα μπορούσε να αυξηθεί σε κάποιες φάσεις.
Στο 48’ ο Νάνος σουτάρει άουτ από στημένη μπάλα.
Το ίδιο ακριβώς σκηνικό επαναλήφθηκε στο 59’.
Στο 64’ ο Γρηγορίου χάνει μοναδική ευκαιρία για το 0-2, όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Χατζή άλλα από κακό υπολογισμό έχασε τη μπάλα.
Η καλύτερη ευκαιρία για τους Προμάχους χάθηκε στο 72’ όταν από σέντρα του Αμπάρη, ο Καραδοσίδης πιάνει γυριστή κεφαλιά, η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Εθνικού και φεύγει άουτ.
Στο 76’ ανάποδο ψαλίδι, που επιχειρεί ο Νάνος, μπλοκάρει με δυσκολία ο Καρατζίδης.
Σε μια έξυπνη αντεπίθεση του Εθνικού και αφού όλοι οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στην επίθεση για την ισοφάριση, ο Μήντσης έφυγε μόνος του, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε λίγο άουτ.
Στο 90’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε τετ α τετ με τον Χατζή, ο οποίος μπλοκάρει το δυνατό σουτ που επιχείρησε.
Η τελευταία καλή φάση σημειώθηκε στο 93’ όταν ο Καλογιάννης σούταρε δυνατά και η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του Εθνικού.

Ανέλπιστη ήττα για τους Προμάχους, που έχοντας ελαφρυντικό τις πολλές ελλείψεις και την προσθήκη πολλών παικτών, δεν κατάφεραν να κλειδώσουν μια εύκολη φαινομενικά νίκη, αλλά όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα, οι νίκες παίρνονται μέσα στο γήπεδο.
Η ομάδα του Εθνικού, απαρτιζόμενη από νεαρούς επί το πλείστον ποδοσφαιριστές, παρουσίασε μια σφριγηλή και δεμένη ομάδα που «έβλεπε» γήπεδο και ήταν προσηλωμένη στον στόχο της.
Από τους Προμάχους διακρίθηκαν οι Μούγιος, Πουσίνης, Αμπάρης και Φάφκας.
Από τον Εθνικό ξεχώρισαν οι Μήντσης, Σαπουντζής, Καρατζίρης και Μεσκίνης.
Η διαιτησία του κυρίου Τριανταφυλλίδη ήταν σχετικά καλή και το μόνο που του καταλογίζουμε, ήταν ότι σε μερικές στιγμές άφηνε το παιχνίδι να γίνεται σκληρό.
Καλοί οι δυο βοηθοί του Κουρτέλης και Μητόνας.

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Χατζής
Μούγιος
Πουσίνης
Τούμπης
Σατζάκης(Στελής)
Φάφκας
Καραδοσίδης
Αμπάρης
Σέλκος (Δ. Νάνος)
Προίκος (Καλογιάννης)
Λεμονίδης (Γ. Νάνος)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Κ. Καρυπίδης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Καρατζίδης
Στόικος
Μήντσης
Ζουλέκο
Μιχαλόπουλος
Δεμίρης
Αγιάνογλου (Γρηγορίου)
Σαπουντζής
Καρατζίρης
Μεσκίνης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Β. Τριγκάκης










































1 σχόλια :

ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...