Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΩΙΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ


Πρώην τραπεζίτης ζει στον τάφο τού καλύτερού του φίλου εδώ και 13 χρόνια




Πρώην τραπεζίτης ζει στον τάφο τού καλύτερού του φίλου εδώ και 13 χρόνια (pics)Ο 47χρονος Φάμπιο Μπεράλντο Ριγκόλ από τη Βραζιλία δεν έχει σπίτι.

Τα τελευταία 13 χρόνια ζει και κοιμάται στον τάφο όπου είναι θαμμένος ο αγαπημένος του φίλος. Εκεί ξαπλώνει και εκεί ξυπνάει κάθε μέρα. 
Ο Φάμπιο ήταν ένας επιτυχημένος τραπεζίτης, που χρεοκόπησε πριν 15 χρόνια, μην έχοντας καθόλου περιουσία. Έτσι προτίμησε να μη ζει στο δρόμο, αλλά στον τάφο του φίλου του. Φεύγει μόνο από το νεκροταφείο για να επισκεφθεί το χωριό Σάντα Ιζαμπέλ και να ζητιανέψει λίγο φαγητό.
«Φοβάμαι περισσότερο τους ζωντανούς, παρά τους νεκρούς. Δεν έχω δει ποτέ μου φάντασμα. Εδώ έχει πολλή ησυχία κάποιες φορές, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είμαι καλός ομιλητής. Δεν τα πάω καλά με τους ανθρώπους».
Όπως λέει όμως, δεν σκοπεύει να ζήσει για πάντα εκεί – ακόμη κι αν έχει περάσει τόσα πολλά χρόνια στο μακάβριο αυτό μέρος. Θέλει να αποκτήσει σπίτι και δουλειά: «Θέλω να φύγω από εδώ μια μέρα ζωντανός. Η ζωή μου δεν τελείωσε ακόμα».


 E-Radio.gr Blog 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...