Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

80ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.

80χρονος Ρώσος επέζησε από επίθεση αρκούδας και πτώση από γκρεμό
Όπως γράφει ο Guardian o 80χρονος Ρώσος αγρότης βρισκόταν στο χωράφι του στην περιοχή Kabarino-Balkaria στη νότια Ρωσία όταν μια καφέ αρκούδα τον πλησίασε και του επιτέθηκε.
 Ο Yusuf Alchagirov δεν έμεινε απαθής, άρχισε να χτυπάει το μεγάλο ζώο και κατάφερε να το βγάλει εκτός ισορροπίας. Η αρκούδα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στην τελευταία της επίθεση έριξε τον 80χρονο από έναν γκρεμό.
   Ο Yusuf επέζησε και από την επίθεση και από την πτώση με μερικές γρατζουνιές, δαγκωματιές και τέσσερα σπασμένα πλευρά. "Την γλίτωσα φθηνά. Θα με είχε σκοτώσει αν δείλιαζα", δήλωσε στην εφημερίδα.
   Οι αρκούδες επιτίθενται στους ανθρώπους μόνο αν προκληθούν και αν πεινούν. 
Υπάρχουν αρκετές αναφορές για επιθέσεις αρκούδων στα ανατολικά της χώρας καθώς εκτεταμένες πλημμύρες έχουν καταστρέψει το φυσικό τους περιβάλλον. 



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...