Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.

Magnify Image
Aπό τον Θανάση Χαραμή
     Εδώ το ζήτημα που προκύπτει, δεν διαπραγματεύεται αν είσαι υπέρ ή κατά του κυνηγιού ή το πόσο φιλόζωος είσαι. Eπίσης είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει να κάνει με το φύλο της πρωταγωνίστριας.   Η Μelissa είναι επαγγελματίας κυνηγός και επίσης παρουσιάζει ένα τηλεοπτικό show, το Winchester Deadly Passion.
   Αυτό που προέκυψε και που πραγματικά εξόργισε το internet με τη περίπτωση της Melissa Bachman είναι αυτό που η ίδια βγάζει προς τα έξω μέσα από τη δημόσια εικόνα της. Το ποτήρι με τη κυνηγό ξεχείλισε όταν λίγες μέρες πριν, δημοσίευσε στα social media και το προσωπικό της ιστολόγιο τη παρακάτω φωτογραφία, τραβηγμένη στο Limpopo της Ν. Αφρικής.Magnify Image

       Η Melissa μόλις έχει σκοτώσει ένα μεγαλοπρεπές αρσενικό λιοντάρι και φωτογραφίζεται περιχαρής πάνω από το κουφάρι, προσθέτοντας στη λεζάντα το πόσο υπέροχα ξεκίνησε η μέρα στην Αφρική.
Magnify Image
   Η φωτογραφία προστέθηκε στο άλμπουμ μαζί με τα υπόλοιπα σκοτωμένα από τα χέρια της Αμερικανίδας, ζώα : 
   Kάπου εδώ αρκετοί θεώρησαν πως η Μelissa το είχε παρακάνει...
Magnify Image
   Οι φωτογραφίες άρχισαν να γίνονται viral και τα σχόλια δεν ήταν καθόλου κολακευτικά.Magnify Image
   Οι χρήστες αλλά και αρκετά ρεπορτάζ κατηγόρησαν τη κυνηγό πως παρόλο που το σαφάρι είναι νόμιμο, το να καμαρώνεις και να χαμογελάς πάνω από το πτώμα του ζώου και να ποζάρεις σε φωτογραφίες που δημοσιοποιούνται, είναι τουλάχιστον επίδειξη θράσους και απανθρωπιάς. Aρκετά από τα σχόλια κινήθηκαν και στο πόσο αντιαισθητική είναι η εικόνα μιας γυναίκας που επιδεικνύει τόσο αιμοσταγή διάθεση. Μετά από αρκετά report το Τwitter της κατέβηκε, η σελίδα της στο Facebook παραμένει μεν ορατή αλλά αυτή τη στιγμή πάνω από 300,000 υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί στο διαδικτυακό petition που ανακηρύσσει τη Melissa περσόνα νον γκράτα στην Αφρική.Magnify Image
   Το αίτημα των χιλιάδων Αφρικανών και όχι μόνο, είναι να απαγορευτεί η μελλοντική είσοδος και οποιαδήποτε δραστηριότητα της Αμερικανίδας στις χώρες τους, μιας και θεωρούν πως η εικόνα της είναι ντροπιαστική και δε συνάδει με τους ισχυρούς δεσμούς των ντόπιων με την άγρια ζωή. Αρκετοί έσπευσαν να υποστηρίξουν πως το κυνήγι λιονταριών είναι νόμιμο στην Αφρική και είναι παράλογο να θες να απαγορεύσεις την είσοδο σε μια γυναίκα που το κάνει αλλά oι θέσεις των εξοργισμένων φιλόζωων επιμένουν πως το θέμα είναι περισσότερο ηθικό και έχει να κάνει με το πόσο προκλητικά διατυμπανίζει η επαγγελματίας τα κατορθώματά της.Magnify Image
         Σε περίπτωση που συμφωνείτε πως η Melissa το παράκανε μπορείτε να υπογράψετε και εσείς εδώ





ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...