Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

  Ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας σχετικά με τις εκδηλώσεις που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του προστάτη της Αρχαγγέλλου Μιχαήλ.
 
 
ΘΕΜΑ: ΕΟΡΤΗ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

1. Σας γνωρίζουμε ότι στις 7, 8, 9 και 10 Νοεμβρίου 2013 η Πολεμική Αεροπορία εορτάζει τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ.
2. Κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο αεροδρόμιο της Μίκρας, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το προσωπικό, το υλικό και τα μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας στη στατική έκθεση αεροσκαφών, οπλισμού και εξοπλισμού που θα δημιουργηθεί σε ανοικτό και κλειστό χώρο.
3. Το Στρατιωτικό αεροδρόμιο της Μίκρας θα είναι ανοικτό για το κοινό (ελεύθερη είσοδος - δεν απαιτείται συνεννόηση) την Παρασκευή 8-11-13 από τις 11:30 έως τις 17:00 ενώ τις υπόλοιπες ημέρες (7-9-10 Νοεμβρίου) από τις 09:00 έως τις 17:00.
4. Για να επισκεφθείτε το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Μίκρας ακολουθείτε το δρόμο Θεσσαλονίκης-Περαίας. Αφού προσπεράσετε τη διασταύρωση του Κρατικού Αερολιμένα «Μακεδονία», τη διασταύρωση του καζίνο REGENCY και τη διασταύρωση του κτιρίου της ασφαλιστικής εταιρίας «INTERSALONIKA», συναντάτε τους φωτεινούς σηματοδότες στο κέντρο διασκέδασης «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΝΕΡΑΪΔΑ» (αριστερά κατευθύνεστε προς το Ν. Ρύσιο) όπου στα δεξιά σας υπάρχει πινακίδα με την ένδειξη ΄΄113 ΠΜ΄΄. Στρίβετε δεξιά και στα 50 μέτρα συναντάτε την πύλη του Στρατιωτικού Αεροδρομίου Μίκρας.

5. Επίσης, η Πολεμική Αεροπόρια, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ, έχει προγραμματίσει αεροπορική επίδειξη αεροσκάφους F-16 της ομάδας επιδείξεων "ΖΕΥΣ" άνωθεν της πόλης της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 9-11-2013 στις 12:00 το μεσημέρι.  Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ του Λευκού Πύργου και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...