Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ Ο ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.


Συνεχίζεται αύριο Σάββατο 16/11 στις 15.00 το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, και ο ΑΣ Πρόμαχοι υποδέχεται την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ.
Ο προπονητής των Προμάχων προβληματίζεται από τους αρκετούς μικροτραυματισμούς βασικών παικτών και καταστρώνει τα εναλλακτικά του πλάνα, για να κατεβάσει το καταλληλότερο σχήμα εναντίον της ομάδας του Λυκοστόμου.

Ο Δημήτρης Άτζος, βασικός μεσοεπιθετικός και κινητήριος μοχλός της ομάδας, ταλαιπωρείται, από ενοχλήσεις στο πόδι του και δεν έκανε ούτε μια προπόνηση τη βδομάδα, που διανύουμε.
Όπως μας δήλωσε, θα δοκιμάσει το πόδι του κατά το ζέσταμα της ομάδας και ανάλογα θα αποφασιστεί από τον προπονητή Κ. Καρυπίδη, το άν θα αγωνιστεί.

Ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Αμπάρης αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο και η συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα, είναι μάλλον αμφίβολη.
Πάντως σαν αρχηγός και εμψυχωτής της ομάδας θα βρίσκεται στο γήπεδο και θα συμμετάσχει στην αποστολή.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας του συλλόγου Αλέξης Νάνος, επίσης υπέστη μυική θλάση και μάλλον την θέση του θα αναπληρώσει ο ταλαντούχος Γιάννης Χατζής, ο οποίος τελευταία κάνει όμορφες και ελπιδοφόρες εμφανίσεις.

Εκτός από αυτές τις αμφίβολες συμμετοχές, η ομάδα θα κατέβει πλήρης και όλοι οι ποδοσφαιριστές μας δήλωσαν, ότι ευελπιστούν σε θετικό αποτέλεσμα, έναντι της Θύελλας, η οποία καίγεται για βαθμούς και μη έχοντας να χάσει τίποτα, θα χτυπήσει το παιχνίδι στα ίσια.
Ο κανονιέρης των Προμάχων Γιώργος Νάνος μας δήλωσε, ότι το παιχνίδι είναι πολύ πονηρό, και εφιστά την προσοχή όλων για τυχόν στραβοπάτημα.

"Πρέπει να παίξουμε σοβαρά και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας, γιατί τα φαβορί και τα αουτσάιντερ φαίνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά".
Ο Γιάννης Προίκος μας δήλωσε την αισιοδοξία του για την θετική έκβαση του αγώνα και ότι θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, για την επίτευξη του στόχου.
Τέλος ο γενικός γραμματέας της ομάδας Βασίλης Δήμπαλας μας ενημέρωσε, ότι το γήπεδο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και γενικά τα πάντα από διοικητικής πλευράς, είναι τακτοποιημένα.
Μάλιστα μας αποκάλυψε, ότι σχεδιάζει κάποιο τραπέζι για την ομάδα σε γνωστό γκουρμέ εστιατόριο της περιοχής, όπου θα δεξιωθεί ποδοσφαιριστές και παράγοντες.

1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...